Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dikkk
Én mikór voltam berénybe akkor mutatott be neki!
látszik...
de igen és az én haverom is
már volt bennem egy háti permetezővel
Heee
a 3. képen az nem Indián Zé haverja akinek Busálya van?
Zsííír képek!
3. képen van egy fejed geci...volt már benned pár kanyar..
ja és nem mellesleg együtt motorozunk ja és nem lámpától lámpáig....
Ezek már a vénebbjei. Én még egy középkorúval beérem kezdésnek.
Nem kis pályásak!
ezek olyan 25-6 körüliek
ÓÓ de csodás pontyok a mindenét. Remélem idén én is horogra csalok Merenyén egy 15 kiló körülit.
fúúúú jó kis micsoda rock suli koncsertó a lovardába
Mekkora halak..te jó isten
ez a cájg .
mi lesz pénteken?
Ő meg az én komám... most is kint van már egy hónapja franciába horgászni mondjuk ő hivatásos
Óúú hee kicsit elmegyek oszt már ódalakat kell vissza olvasni... De jót verettem én meg.
úúú az fasza de szerettem volna én is megtanulni de csak addig jutottam,hogy a rocksulin jegyet árulok jerr a jövőhéten lesz pénteken
Hát ez ilyen te művész lélek vagy én nem.
Olyan vagy mint egy kannyúl párzáskór! Dobol!
na nálma nem így megy én kizsákmányolom az országot.
Ha nagyot fogok azt igen is hazaviszem. Ennyi hasznom legyen már ebben a tetű életbe ha már nem veszem meg azt a rohadt horgász engedélyt!

én meg dobolok néha az meg levezeti a feszültséget. meg ha zenekarral együt játszunk az még fasza is.. néha másoknak is tetszik,
De nem tudok hova menni és mit csinálni. Főleg így télen.
Én nem azért horgászom hogy halat egyek. A halat a kifogás után vissza engedem. A hal fogás egy öröm és egyben izgalom, hogy vajon mikor és mekkorát fogok. A fárasztás pillanatai meg a szép csendes, nyugodt környezet számomra mindennél többet ér. Még a motorozásnál is. Ha halra éhezem akkor veszek a teszkóból vagy más boltból, de amit én fogok, azok mindig visszakapják szabadságukat.
há ha van benne pénz akár