Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Laci azt akarja mondani árulj drogot!
kicsi puha, de cserébe büdös
nam baj az ha kicsi csak játékos legyen!
ezt mondom. anyi jó volt benne ha éjszakár amentünk bebasztunk. meg néha nappal is
moccnaj ki. tegyél vegyél. mert laposra ülöd a picsád oszt eltelik az élet a gíp előtt legyél kemény, szorítsd néha háttérbe a gépet
Hát nem tudom........az egyik verziónál jobb ha inkább kígyó az a kukac.
nem tudod te milyen!
az király. jó lenne ha tudnám élvezni, de nem látom értelmét. bemegyek a boltba ott a hal nem kell lógatni a damilt egy napig egy sneciért
egy közös mind a kettőnél kell kukac!
Evan.
Én meg horgászok nyáron.
" a korosztály torzul , az internet alkat "

http://youtu.be/-of7HM9iDYM
Nálam ez most van csak így.
Nyáron Suncizok!
beteges.
nagy=nap
Én annyira nem vagyok kocka, csak 8-12 órát ülök gép előtt egy nagy. Na jó néha 14.
Vágom!

Laci nem vagyok kocka de ebbe a játékba nagyon bele szeretem.
látszok hogy kockák vagytok én értem nagyjából mit beszélnek...

menjetek néha húsvér emberek közé is
Detto. Bár én így is nagyon béna vagyok, néha dupla halál mint amennyit megölök.
Én 1.3+Xfire. Én csak 1 szerón vagyok egész nap, itt elég kevés csíter van. Elit Katonák Klánja.
szóban jobban eltudnám mutogatni de itt nem vagyok a szavak embere.

Én se menyek tanárnak mi!
na nékem ez kínai látszik,hogy vín vagyok mááá
az indító linkemnél ez van iw4mp
tehát ha bemész a játékba lenyomod a 0-át és ott kiadja felül hogy 1.0 vagy 1.3 verzió e.
1.3 vezió ugymond jobb mert ez a 1.0 ás vezió javítása.
de
ha 1.0 ás verziód van ugyebár a játékon belül keresel szervert és onnan csatlakozhatol rá.
NAh ha letöltöd a 1.3 pakkot akkor nem tudol a játékon belül csatlakozni a szerverekhez mert azok 1.0 es szerók és összeférhetetlen a 1.3 massal. ezért kell neked letöltende az xfire-t ami egy olyan program ami felismeri a játékot a gépeden és beállíthatod rajta a milyen szervereket (1.3 mas szervere
ekt) keresen. Itt belehet állítani hogy magyar szervereket adjon ki vagy Európaiakat ....... sokvan.
És ha meg van melyik beakarsz belépni elindítod és ez a program automatikusan elindítja a játékot és már játszhatol is.
Én azért szeretem az 1.3 mat mert ott magyarokkal magyar szervereken tudok játszani a sima 1.0 es verzióban meg kiad játékon belül egy csomó nemzetközi szervert.
van egy csúcsmobilom