Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyááááá imádom a GTA-t de nem megy a 4 a gépemen. kéne rá vagy 50 ezret költeni fasza. pedig úgy gémelnék vele..
jaaaaa én a gta 4 el csináztam de meguntam és delete
Nagy Autó Lopó
san andreas az egy GTA rész. azt tudod mi? Grand Theft Kocsi
nemtom, a 0.2es multiba nyomtuk
a meg mi a sanandeás én ezen az alter iv neten keresztül gyökölök
de a vetőgép olcsó!
nékem egy jó rotakapa kék majdan a nagyobb típus 4-5le pókocsival
dikk nekünk nem engedte!
melyik san andreas verzióba nyomatjátok?
mesélj..... .
mi felszámoltuk a gazdaságunkat már vagy 10 évve! nem élünk ilyenekkel már!
verzió tipus.
TAKAROGYMÁ

he nem kell vetőgép
na az meg mi a tököm . ennyire nem vagyok májer
rúterrel öszedugjuk , egyik gépen csinálunk egy szervert, ahoz csatlakozunk és enyi. san andreas meg msnen haverokkal összebeszélünk előtte hol találkozunk és mikor ( érted mint a valóság 14:20 kor mindenki a repülőtér bejáratánál ) azt indul a darálás
persze.

v-betű + egy szám parancs aztán még egy szám!
Ezek ilyen gyors parancsok. A profi játékosok használják persze ha csapatmunkáról beszélünk!
vájámán mi nemtudjuk hogy lehet multiba játszani így mi haveritársaság!
Oszekötöttük a gépeket hálóba oszt nem engedte hogy multizunk. nem tudjuk mért!
Mesélj már róla ti hogy szoktátok!
Nem tudom eltűnt mint az aranyóra messzi dógozott a héten ennyit tudok ja én se tudok vele beszélni pedig mentünk volna Nyíregyiekhez tintázni így hát mi megyünk kopival osz ő meg nem tudom....
hogy kell elorditani magad cod2 ben van olyan ?

szoktam én is olyat.
Fasza az olyan.
Ő ott nagyba lopakodik én meg követem meg lövök mellette oszt kiszednek mind ketőnket!
Meg azt imádom még hogy meglátom az ellenséget és mögötte vagyok ő ott kuporog és nézelődik én mögé osonok mikór pont mögötte vagyok elordítom magam "a helyemen vagyok" és leütöm a gecibe. Az olyan megalázó.
húú az mekkora flash a san andreas multiplayer beszállunk 4en haverok kocsiba oszt szopatjuk a többieket, meg a vízágyúval fektetem az embereket
szasztok, látom játékról megy a téma san andreast meg vice cityt nagyon szerettem régen, sokat játszottam velük. ha meg fps, akkor CS jól kentem, sokat játszottunk, de már annak jóideje...
én persze itt is a hülyeségre megyek. irkálom a faszságokat. meg szopatom a csapattársaimat, ha hasal lehasalok elé vele szembe, meg elé állok, beteg vagyok? zével mivan? eltűnt?
áhh de nah engem zavar ha a halálozási arány nagyobb mint a megölt embereké!