Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgy lesz... .
kidobott az ágy
Fel , me untam má aludni, de kár volt.
Háj, intézzed rá a korpááát ,
jó estét
Hát te is felkeltél akkor, te sem tudtál aludni!
Háj Zéééé...
Gyááááááááááááá heeee , ,
Úúúú de faszaaaa .
Most már mind1. Az ráér úgy is mert most még úgyse raktam volna fel mígy ilyen szar idő van mert nem akakrom eltörni, csak az a szar gumi let volna fontos.S
Háj Apra semmi gáz akkor visítok ha meg van a píz na az én asszonkám se lelkendezett de aztán aszem adja a derekát . hasonlóan vélekedik mint az öreged
Jó hülye vagy..a motorarzenálnál is van..én holnap megyek érte...így legalább nem kell postát fizetni..
Hát jó baszki szentem nem annyit kell tanulnom mint neked, am ja netről rendeltem mindent. De így is jó csak kicsit kókányos a kuplung
Hova tanulsz annyit? megpihensz? nekem a pihenés a motorozás...de te tudod..soha nem fogod bejáratni...de te tod...gyere szombaton
Öcsém én koliba vok nem egész héten otthon fényezem a bohocót, ha meg haza mek akk is oihenek meg tanulok ami meg van idő azt meg elmotorozom. Olyan 300km van benne.
megyek kicsit lecsutakolom a bringát, ki kéne cserélni a fékbetéteket, csak nem látom a sártól
am kuplungkart is a netről vettél? postával?
Hogy a gecibe nem járattad még be? Majdnem egy hétig 5-10 fok volt...
Hát lehet meg ha nem kell csinálni semmit. Csak se kuplungkar nem jött meg, se a gumi meg elv bejáratos még De mind1
de azért hátha felszáradna egy kicsit... a afszom..pedig nem akarok szenvedni ha beázik, pénteken összerakom azt sztem becsomagolom azt a csatlakozót ami beázik
amúgy napos időre van kilátás szombatra, csak max 2 fok-al
hát akár kisüt akár nem, még ha 20 fok is lenne szombaton akkor is dagonya lenne, ha ez vigasztal de hó nem sok marad, voltam elöbb debrecenbe, alig van már
Tankira akarnánk...de az időtől függ..jössz?
Merre mentek szombaton?
Háj
Baszódjon meg ez a tetü idő remélem elolvad ez a szar..kisüt a nap..lesz vagy 10 fopk és felszárad ez a szar..nem akarnék dagonyázni szombaton