Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem már csak államvizsga van, kedden lesz
Utána szólíthattok nyugodtan mérnökúrnak is
Nekem még hiányzik majd lesz vhogy.. vizsgákkal hogy állsz nekem lesz egy áramlás "C" meg Gépelemeket kéne megpróbálni, mondjuk az egész csoportból, csak az évfolyam első és másodiknak van meg idáig többi mindenki bukó
csá, én már rég beírattam, még december elején valamikor...
csá phoenix! Modern ipari eljárásokat nem tudod mikor lehet beíratni?
Mikor én akartam eladni, akkor meg senki sem akart venni.
http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/motor/T4R3HR6ADDJ5QRLADR8ISKLR
89DZZJQA2F49S702ZMEP92Z6COE2IAL2K35MEL7GJ3ZA6EJGAJ83SSIJY73F5OI9IZ6R92I
WA33131AM23IS2QE1FZEJT9I9O3MY448UGSSAA6HLLAO73Y1QDSORLP64HIO/page1
már kapsz 600ba is fasza drzt... lent van a béka segge alatt már az áruk
én meg 890be vettem másfél éve
lehet drágán kínálja a paraszt népnek
sokszor megnézek egy bizonyos hirdetést egy drz 400 e-ről amibe van 77km és 920-ba árulják
de ha azt nézed ennyi steeeeeeexért már papírosat lehet kapni,közel gyári állapotút
meggondolandó
aztán egyszer ha kifogy a világbúl az olaj akkor nyitsz 1 motor múzeumot és jópénzért mutogathatod a gyűjteményt
há nem tudom mi lesz, most meg péntek szombatra már nem írja a havat, ha ettől több nem lesz mehetünk
ezér nem adok el semmit, gyűtöm inkább , mint a hörcsög
Lehet , h jól csecsre ugrunk ezzel a szombati gépeléssel?
örülj h. egyáltalán hívnak... haver ősz óta hirdeti az sv-t de még csak nem is hívták... döglött a motorpiac, szegénységvan...
néha néha hívnak,de sokan csereberélni akarnak
de maradok hűen a 450-es mellett :D
Szebb napot!
Csak esett a kurva hó...
Az bezony! Mint a bakaszar.
kemíny a pokolgép!
Ja, tegnap végre csaptam vele egy kört, bazi nagy sár volt. He ez úgy átmegy mindenen, mint egy tank. Melegen is ülésen ülve be tudtam rúgni(amíg le nem esett a berúgókar, elhagytam egy zégergyűrűt, majdnem haza kellett tolni azt a dögöt ).
Megmég annyi, hogy elég hosszú az áttétel, ötödiket nemigen kapcsolsz, de cserébe nyugis a blokk mindig, a hangja viszont örrdögi!
Agyaltam rajta, de nemet mondok, látom előre, hogy nem lenne idő menni vele, meg az öreg is hanyattvágja magát, ha hazaviszek még egy lomot. Sorry.
Váááá, még korán ferriadtál! Kiöntött a patak, aszt menyekűni kell?
Na, keljünk akkor!
Alvaggyunk akkó' ,
Iccakát!