Persze az ugráshoz semmi sem hasonlitható van néhányszáz ugrásom , de vége lezártam azt a fejezetet.
A siklóernyőzés tök más ,az egy nyugdijjas téma .
Nincs se repülési naplóm, se lajstromjelem, én csak full outlawba nyomom. Olyan egyszerü a siklóernyő ,mint a raklap
Én ma is kentem , mer jóidő vót
ebes előtt a körvernél kinn vót a kápéjem meg a polisz egybe, zééé meg persze ott nyelezte a másikódalba a millével, a csicskák meg csak figyeltek, de nemjöttek , olyan a reflexük, mint a döglöttlónak ,
Boros+Móci a kilencvenes évek elején átjottek debibe, most szoboszlón Pintérpeti+ Róka viszik a bandát, hiába volt már ugrásod, ujból bekötöttet kellene ugranod, meg nyilván érvényes orvosi is kéne.
Én azért hagytam a faszba , mert nem birtam már idővel meg lóvéval, vettem franciából ezt a motyót, kimegyek valami kis vagy nagydombra mindenkitől függetlenül, aszt zutty lépek hármat, és már a madarakkal bandázok
még az autótipust is megismernéd benne, legalábbis abban ,ami nekem volt
nem rezonál be mint a gyári középtartományban
néha hasznos belenézni, mert ritka ,de néha a motorosra is ráelőz valaki.......egy másik motoros
Én szoboszlón ejtőernyőztem 9 évig, ismerek mindenkit.Ha ugrani szeretnél megtudom neked mikor indul kezdőcsoport.
Am szerintem először kellene egy tandemet ugranod
asszem öntapadós kiegésszitőtükör a neve.
Nekem nézegette még a polisz is, de nem szórt ki büntit érte, végülis nincs leirva sehol, h mekkor kell legyen egy tükör.
már fel is hívtam és holnap megyek megnézni! Remélem jó is lesz!