Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem unta meg esetleg valaki a jófajta kesztyűjét,ojan xl méretben,kevis pinzirt?
Nővérem mellé is ugrott egy faszi a 8.-ról!
13 volt ő is!
Egy hétig nem mert kimenni az utcára...
na basszus,most mondják a sógornőmék,hogy a tóciban majdnema fejükre ugrott egy ember az emeletről,pár másodpercen múlott hogy nem rájuk esett.a korlátot kapta el majd a lépcsőház előtti feljárót,gerince ketté,feje szét,azt a kurva életbe,és mindezt látta a 13 éves lánya sógornőmnek is!
OK!
Mérem...
Futamrekord legyen!
oké. megyek-jövök.
Még egy darabig biztos! Irj ha visszajöttél!
Legfeljebb nem válaszolok...
Hát már hogy a picsába ne néznénk meg. voltunk ott tavaly vermüllennel,de mire kiértünk már semmi se volt. ráadásul nincs is túl messze. meddig leszel itt,lehet elhúzok egy órára vagy nemtudom,de az biztos.
Nagyon helyes!
Jöjjön csak!
Hétvégén meg lesz vmi találkozó nyírábrányban...
Nem nézünk ki?
poloval veretem,de napközbe caddy(llac)-el nyomom.
most beszéltem Janival,mondta,hogy be vagy lázasodva 40fokkal fekszel. kezdi beadni a derekát a túrára,szombaton jön be aztmondta. majd nyúzzuk a fejét akkor hátha jön...
telepofázok. pill.
A kocsimat eladtam mert korlátlan ide adták a cégest.
Jaja, hívott Jani hétvégén huligánkodni, de péntek óta lázas vagyok!
Már a tököm tele van vazze...
A poloval rohangálsz?Mintha láttalak volna vele!
Szevasz Sanyi! mi van veled? semmi? hogy vagy? sehogy? szoktalak látni a cégessel!
Rendben! Benne vagyok!
Hétvégén ha jo idő lesz mindenképp kigurulok...
Szevasz Karesz!
én meg Vermeulen biztos,meg páran szerintem innen a fórumról is jönnek,de más nevében nem akarok nyilatkozni
Kérdeztem Janikát,nem jön mer nincs miböl, persze mi is csak akkor ha jou az idö. addig meg beszélünk még vagy személyesen(monnyuk most szombaton) ,vagy ha másnem,akkor itt. amugymizu? hétvégén kentétek?
Kik mennek amugy?
Te meg Vermeulen biztos...
Ha jó idő lesz akkor szerintem nincs akadálya...
szervezett egy túrát a hajdú-bihar megyei motoros klub (akik a vekeris túrát csinálták) abádszalókra ápr.4. aszongyák itt a fiúk,hogy kajára is elö lehetett volna fizetni,de arról már lekéstünk gondolkodunk rajta,hogy mi is megyünk,(már alakul a csapat) csak egy kicsit késöbb indulnánk a többiek után,oszt gyííí. mit szólsz?
Mire gondolsz?
Itt vagyok. há mér? há nem? há de. na,ugye.
Te jössz majd az ápr.4-i kis túrára?
köszi!
Szevasz PEDROSA!
Téged is lehet látni?