na basszus,most mondják a sógornőmék,hogy a tóciban majdnema fejükre ugrott egy ember az emeletről,pár másodpercen múlott hogy nem rájuk esett.a korlátot kapta el majd a lépcsőház előtti feljárót,gerince ketté,feje szét,azt a kurva életbe,és mindezt látta a 13 éves lánya sógornőmnek is!
Hát már hogy a picsába ne néznénk meg. voltunk ott tavaly vermüllennel,de mire kiértünk már semmi se volt. ráadásul nincs is túl messze. meddig leszel itt,lehet elhúzok egy órára vagy nemtudom,de az biztos.
poloval veretem,de napközbe caddy(llac)-el nyomom.
most beszéltem Janival,mondta,hogy be vagy lázasodva 40fokkal fekszel. kezdi beadni a derekát a túrára,szombaton jön be aztmondta. majd nyúzzuk a fejét akkor hátha jön...
Kérdeztem Janikát,nem jön mer nincs miböl, persze mi is csak akkor ha jou az idö. addig meg beszélünk még vagy személyesen(monnyuk most szombaton) ,vagy ha másnem,akkor itt. amugymizu? hétvégén kentétek?
szervezett egy túrát a hajdú-bihar megyei motoros klub (akik a vekeris túrát csinálták) abádszalókra ápr.4. aszongyák itt a fiúk,hogy kajára is elö lehetett volna fizetni,de arról már lekéstünk gondolkodunk rajta,hogy mi is megyünk,(már alakul a csapat) csak egy kicsit késöbb indulnánk a többiek után,oszt gyííí. mit szólsz?
13 volt ő is!
Egy hétig nem mert kimenni az utcára...
Mérem...
Futamrekord legyen!
Legfeljebb nem válaszolok...
Jöjjön csak!
Hétvégén meg lesz vmi találkozó nyírábrányban...
Nem nézünk ki?
most beszéltem Janival,mondta,hogy be vagy lázasodva 40fokkal fekszel. kezdi beadni a derekát a túrára,szombaton jön be aztmondta. majd nyúzzuk a fejét akkor hátha jön...
Már a tököm tele van vazze...
Hétvégén ha jo idő lesz mindenképp kigurulok...
Te meg Vermeulen biztos...
Te jössz majd az ápr.4-i kis túrára?
Téged is lehet látni?