Elérhetőséget csak akkor tudsz kapni ha licitálsz rá és meg is nyered.Ha megnyered kapsz telefon/mail címet és azok keresztűl tudjátok felvenni egymással a kapcsolatot.De ha van haverod aki regelve van a vaterán akkor ő vágni fogja a témát szerintem.(Érdemes rákérdezni előtte,hogy meglehet e úgy oldani,hogy leütitek a licitet,felpróbálnád a csizmát és ha jó megveszed)
Hát nem tudom de úgy röhögtem azt hittem leesek a székről!
Viszatérve a csizmára lehetne vajon valami elérhetőséget szerezni a sráctól a csizmával kapcsolatban hogy van e lehetőség felpróbálni?
Srácok olyat mesélek besz@artok! Felvett egy srác msn-en! Fogalmam sincs hogy kicsoda és azt irta nekem hogy keres motorosokat akik elviszik motorozni cserébe ő fizetne!
Köszike de egyik haversrác már írt neki! Nekem úgy kéne hogy fel tudjam előtte próbálni mert vakon nem merek beleugrani mert ha nem jó akkor szívok nem kicsit nagyot
lehet számlaszám nem kell,most olvasgatom,viszon van vatera piachsználatidíj vagy mi. szerintem egyszerübb ha keresel valakit aki fel van regisztrálva,és semmi többet nemtuok elmondani...
Jó éjt!
Viszatérve a csizmára lehetne vajon valami elérhetőséget szerezni a sráctól a csizmával kapcsolatban hogy van e lehetőség felpróbálni?