Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rossz hozzáállás!meg kell hozni a kedvét,nem elvenni!a legbiztosabb,hosszútávú egykeró!
én elviszem szívesen az biztos,hogy el megy egy életre a kedve a motorozástól
Nincs mit,sok sikert hozzá!
Jó éjt!
Érrtem! Köszönöm szépen a segítséget. Megyek mostmár alszok! Jó éjt!
Elérhetőséget csak akkor tudsz kapni ha licitálsz rá és meg is nyered.Ha megnyered kapsz telefon/mail címet és azok keresztűl tudjátok felvenni egymással a kapcsolatot.De ha van haverod aki regelve van a vaterán akkor ő vágni fogja a témát szerintem.(Érdemes rákérdezni előtte,hogy meglehet e úgy oldani,hogy leütitek a licitet,felpróbálnád a csizmát és ha jó megveszed)
Hát nem tudom de úgy röhögtem azt hittem leesek a székről!
Viszatérve a csizmára lehetne vajon valami elérhetőséget szerezni a sráctól a csizmával kapcsolatban hogy van e lehetőség felpróbálni?
Ezt a f@szt....Lehet,hogy ratyi a gyerkőc..
Srácok olyat mesélek besz@artok! Felvett egy srác msn-en! Fogalmam sincs hogy kicsoda és azt irta nekem hogy keres motorosokat akik elviszik motorozni cserébe ő fizetne!
Jaja ahogy nézem 29-eft az indulóár..Annyiért kell rá licitálni és ha szerencséd van és nem üt rá senki akkor a Tiéd is..
30.000 ba el lehetne vajon hozni?
Nézd meg azt a gaerne csizmát,az sem rossz és ráadásúl Hajdú-bihari a srác is.Felpróbálod és ha tetszik megveszed.
Köszike de egyik haversrác már írt neki! Nekem úgy kéne hogy fel tudjam előtte próbálni mert vakon nem merek beleugrani mert ha nem jó akkor szívok nem kicsit nagyot
Én regelve vagyok,ha gondolod tudok rá licitálni és le tudjuk küldetni.
Neked is jóéjt!
na jó éjszakát midenkinek
köszi
sok sikert hozzá
Ettől félek én is ezért nem merek beleugrani! De egyik haverom regisztrálva van és ír neki hogy próba vagy valami ilyesmi lehet-e mert úgy érdekelne!
próba nélkül zsákbamacska
lehet számlaszám nem kell,most olvasgatom,viszon van vatera piachsználatidíj vagy mi. szerintem egyszerübb ha keresel valakit aki fel van regisztrálva,és semmi többet nemtuok elmondani...
nem kell bankszámla
Úgy látom nem muszály a bankszámlaszám. Postai utánvétellel is át lehet venni! Csak az a baj nem lehet felpróbálni
Oks Köszi
azér nézd meg az oldalt(vatera)én úgy emlékszem kell,de nem biztoss
Hát az az ami nincs