Brékó emberek! Vége a télnek!KI kell mondani és így lesz!Én reggel sokkot kaptam hogy basszus márc 25-én a havat szedem a verdámról hogy kilássak munkába menet!Zoli! Lesznek gumik már vagy nem?
Várom nagyon mert a hátsó elég szax!
Elmegy 2 öreg atom részegen a kupiba. Látja a madám, hogy nekik mindegy mit ad, ezért szól a lányoknak dobjanak be 2 guminőt az egyik szobába. Az öregek fizetnek, majd mennek szobára.
Amikor kijönnek megbeszélik a tapasztalatokat. Az én nőm szerintem hulla volt- mondja az egyik öreg.
Miért?
Olyan hideg és merev volt…
De jó volt?
Jó.
Az enyém meg egy boszorkány volt.
Hogy-hogy?
Amikor előjátékként megharapdáltam a fenekét belefingott a képembe, majd kirepült az ablakon a protkómmal együtt…
Azzal úgy nincs is semmi baj
Nah ,kiveszem alóllam az ágytálamat, helyérepöccintem a műfogsoromat, elvergődök a kerekesszékemig, aszt góóóóó viharzok robotolni, mer má szegény Gyúcsráferinek +intnemtudok adózni,azongodolkodik , h lemongyon , mer má nembírja ezt az állandó nélkülözést ,
Várom nagyon mert a hátsó elég szax!
Ez Kííísszzzz
Amikor kijönnek megbeszélik a tapasztalatokat. Az én nőm szerintem hulla volt- mondja az egyik öreg.
Miért?
Olyan hideg és merev volt…
De jó volt?
Jó.
Az enyém meg egy boszorkány volt.
Hogy-hogy?
Amikor előjátékként megharapdáltam a fenekét belefingott a képembe, majd kirepült az ablakon a protkómmal együtt…
jön a fasza idő
Én is csatlakozom......
Persze ha lehet!
Nah ,kiveszem alóllam az ágytálamat, helyérepöccintem a műfogsoromat, elvergődök a kerekesszékemig, aszt góóóóó viharzok robotolni, mer má szegény Gyúcsráferinek +intnemtudok adózni,azongodolkodik , h lemongyon , mer má nembírja ezt az állandó nélkülözést ,
3kg urnával együtt!
Hogy tekerné már szájba az az édesannyát ez a qrva tél