Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem rohad ránk a bőrcucc
idő
Hogy vernÉ az @nnyÁba a f@szÁt ez a buzi id????
Megkérdeztem Finger urat
A weblapon látható akciós árakon adja nekünk is a tavalyi akciós készletet:speed mini 199.000.-helyett 165.000.-
racsing:299.000.-helyett 240.000.-
a deviza árfolyam miatt állitólag ez ilyen nagyon action ár
Vagy van egy már említett Motowert 125, 12-es kerékkel, váltós,fekete-riros színben kissé "napszívottan" full beszeráron
Ilyet használtam és ez tényleg jó kis gép
Székely Roland:20-216-6962
Hííjjad fel gyorsan és megbeszélitek
Nem biztató, de nem is kilátástalan (egyenlőre) én legalábbis bevállaltam a mai napot a tüzessel...
jóóó reggelt,nem biztató az idő
Szép napot
Megkérdeznéd nekem Zoli légyszi Fingermoto-t,hogy mennyibe tudnák ideadni a chp seed mini-t vagy a chp racing-ot előre is köszi
BÉÉÉÉÉÉÉÉÉLLLLLLLLAAAAAAA,aztán vigyázz nehogy úgy járj mint a világ esze aki kiugrott a repülőgépből az ejtőernyőnek hitt porraloltóval .
Amúgy morgen mindenkinek!Másnap van basszki..visszamennyéééé
Morgen
Na jó éjt majd hivlak megyek aludni mert holnap 5-kor kelés irány debrecen.
A francba én csak sőrt tudok inni de vénásan igy mindegy hogy kezen állok vagy motorozok.
kell az ismeretség,kevés a motoros ismerős,a régiek elfogytak,vagy nem az én stilusom,az újjak meg itt vannak,de még nem találkoztam velük,technikai okokból
oké elmentetem a számod.
ha nem jön közbe semmi,nekem is jó az idő 705166908
Oké azal megyek de én csak kopasznak tudom a számát mert én kb:12-14 körűl végzek aztán mehetnénk.
szerintem ha jó idő lesz,mindenképp megéri azzal jönni,nem veszithetsz!
Holnap mentek motorozni mert én is ott dolgozok motoral mennyek-e vagy céges autóval?
Fél nyolc körűl látam egy yamaha r1 vagy r6 ost fehér meg nem tudom milyen szinű
mit is kérdeztél?
Csak mert sose válaszoltok amit kérdezek csak kopaz001.
nyitva az ajtó
Na szevasztok engem kizártatok?
én nem megyek sehová
A moto gp-t ki közvetíti