Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig egyre másra jelennek meg újabb cuccok..Akár mondjuk az nc-n is
Hey hey all!
Mihelyzet mindenki a meleg szobában üldögél?
Egyáltalán nem. Manapság már alig vagyunk. Elég ha kisfalumból indulok ki, 2004-ben még 20-an 30-an mentünk egy egy RH-ra, manapság ez a szám 2-3 fő, ebben benne vagyok persze én is. Akik anno játszották a nagy kő "fekákat" mára mind a diszkóban hallgatja a trendi tucc tuccot.
kinek mi
Mér a fos repp/hipháp zene is trendi manapság..Vagy nem?
De annyira felbasz ez a motor is most hoztam haza erre elkezdett csöpögni a benzin a benzincsapnál. Fasza
megnyugtatlak crossgumi is használhatatlan letaposott havon, de szerdán elolvad, jön ameleg
Tegnap mentem vele egy karikát, de ahogy leesett a hó használhatatlan lett. Venni kell rá gumit mert ez most már nagyon szar.
500 bőven elég, mikor én járattam befele az 50-es MX-et (vadi új) akkor ennyi volt előírva... utánna kicsit lájtosabbban ezerig aztán mehet a menet csőgázon...
video az lesz majd, Kavics csinált
ÁÁÁ a baj az hogy nem vagyok szép, 25évesen erős 15-nek nézek ki, nem hordok rózsaszín pólót ami nem feszül a nemlétező szétgyúrt izmomon, nem kenek "kocsonyát" a hajamra és nem hallgatok trendi tucc tucc zenét. Asszem nem hagytam ki semmit. De végül is mindig minden rosszban van valami jó tehát csüggedésre semmi ok.
500 km a vashengereknél ajánlott minimumnak. Aluhengereknél (kis köbcenti) elvileg 1.2 óra alapjáraton pötyögés is elég neki, de azért én 2-300 km-t kímélném azért
képek videók lesznek, vagy csak a szórakázásra figyeltetek?
caribbean micsuda egzotikum
Az a baj,hogy sokat lógsz itt és nem a csajok után koslatol..Ha nem húzol bele örülhetsz ha egy ilyen lesz a fa alatt
500km-er a minimum szerelők szerint de én azt mondom 1000km-er a jó csak 500km-er utánn már kicsit bátrabban huzogatni neki a gázt. Én így csinálnám.
na mivolt?
jó volt a szánkózás srácok, főleg a motor után kötött szánkós téma
vagy 500km
esik a csudijóóó
http://youtu.be/VPN9TDdQUM8
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy szerintetek ha dugót cseréltem egy alu hengerbe akk azt meddig kell járatni?
jók voltak!

Az öreg paraszt szorgalmasan lövöldözi a birkanyájra támadó farkasokat válogatott káromkodások közepette. Odamegy hozzá a fia:
- Édesapám! Nem kell már irtania őket, a tudósok föltaláltak egy szert, amitől impotensek lesznek!
Mire az öreg:
- Nekem nem ez a bajom velük fiam, hanem hogy MEGESZIK a birkákat!

- Képzelje, már 15 éve házasember vagyok, és még mindig ugyanabba a nőbe vagyok szerelmes! Hát nem csodálatos?
- Dehogynem! Csak a kedves felesége meg ne tudja!

Egy nő bemegy az orvoshoz:
- Doktor úr, baj van a férjemmel. Szex közben folyamatosan nyögdécsel, szuszog és időnként kiabál is.
- De asszonyom, ez teljesen természetes dolog!
- Akkor is adjon rá valamit, mert nem tudok tőle aludni!

- Friss a péksütemény? - kérdezi a vendég a pincért, mielőtt a kosárba nyúlna.
- Sajnos nem tudom. Még csak három napja dolgozom itt.

Kisfiával vásárol a plázában az anyuka, amikor megakad a szeme egy szexis fehérneműn. Elgondolkodva mondja a gyereknek:
- Vajon tetszene ez apádnak?
Mire a gyerek elkerekedett szemekkel:
- Ugyan már! Apa sosem venne fel egy ilyet!

Két barátnő találkozik. Egyikük szeme alatt hatalmas monokli díszeleg.
- Veled meg mi történt? - kérdi a másik.
- Nézeteltérésem volt a férjemmel.
- Pedig úgy tudtam, a férjed elutazott egy hétre.
- Ez a gond, én is azt hittem...