Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy férfi közvetlenül karácsony előtt jön rá, hogy még semmit sem vett a gyerekének. Elrohan a legközelebbi játékboltba, és megkérdi az eladót:
- Mondja, mennyibe kerül az a Barbie-baba, ami a kirakatban van?
- Ott van több is. A "Tornázó Barbie" 20 dollár, a "Vásárló Barbie" és a "Strandoló Barbie" szintén 20 dollár, míg az "Elvált Barbie" 300 dollárba kerül.
A férfi meghökken:
- Miért kerül ilyen sokba az elvált Barbie?
- Mert az "Elvált Barbie"-hoz tartozik még Ken háza, autója és motorcsónakja is.
- Mit kap a cigány gyerek karácsonyra?
- ?
- A biciklidet!
hi!

Ismerkedés a diszkóban:
- Van autód?
- Igen.
- Az jó! És milyen színű?
- Kék.
- Az szép! És hány személyes?
- Kettő.
- Hűha! És hány köbcentis?
- Hatezer.
- Ahh... hú, az nem semmi! És milyen gyártmányú?
- IFA.
Hmmm kerülhetne a karácsonyfa alá egy ilyen csajszi, nem bánnám.
Merry Christmas!
Srácok mennék mennék me jóveletek!, na nem úgy de lebetegedtem. nem akarom fokozni me még rosszabb lesz! most is tüsszögök!
Szal jó mókázás oszt csináljatok fotókat meg vidióóóót!
Mondja a hawat nyugi Gabi!
megyünk ahogy tudunk hozzál pitet remélem esik iccaka vagy 10 centi hó még
Hát nem tom.... Nem most még, cska el kéne lassan dönteni mert autót meg már tudnék venni. Én mindig is lada buzi voltam, kicsi korom óta rajongok a ladákért. Azért jó mert olcsó, megbízható, tuningolni is olcsó, a fogyasztást meg übereli az élmény. Aki még nem ült 100 lóerő feletti ladába az nem tudja, milyen kurva jó feelingje van
Hát rajtam kivül 3-an berúgták szóval..... Ja én azt hittem most akarsz motort venni. Az ilyen ladatuningművek zrt-nek mi a lényege? Nem győzöd tankolni majd. Mifelénk a cigók nagy ladabuzik. Némelyikben 7-en ülnek.
Áhh..valami szerintem ott nincsen rendben..de ha meglesz a lóvé akkor megnézem ah meglesz még, ha nem akkor veszek egy faszányos ladát, azt szarrátunyingolom
Kivéve engem.
Szerintem ha minden jó a motornál akkor bárki be tudná rúgni.
Oké,szerintem mi már 11 körül ottleszünk ha tudsz gyere előbb ,de ha nem az se gáz
Jókis idők voltak az biztos

Gabi,megvan a számod,akkor holnap hívlak de mikor

Imi,hogy van a torkod....
Repsolfan kolega: akkor hogy legyen hónap? fél 12kor találkozó a halápi csárdánál?
A dr 350-el mi van amit én néztem Nyíracsádon? Vagy az nem érdekel? Az 17kw pont jó lenne és ára is jó. Te meg úgyis betudnád rúgni.
Mind1 nem tudok mit csinálni..egyszerűen nem találok fasza 250-es gépet jó áron.
Egy konkrét példa, nézd meg a gixeredet. Igencsak nem mai darab és nincs a blokkja leamortizálva, ráadásul 400-as. Illetve nézd meg hány régi gép szaladgál még az utakon.
Nekem nagyon tetszik a kinézetük! De nem tudom hogy a blokkjuk annyi idősen nem e leszek e leamortizálva. de persze ki kell fogni.
Dehogy lesznek öregek. Max a design kicsit régies, de akiknek ezek a régebbi gépek tetszenek, annak soha nem lesz elavult a kinézet. Ezek a nagy dögök amúgy is állati megbízhatóak, ha akarnád se tudnád szétbaszni kis túlzással persze.
Hallod imádom a 7-eseket. Legszivesebben azt vennék most, de 2- 3 évmulva ha vennék is motort ezek már öregecskék lesznek! De IMÁDOM ŐKET!
Mire te 21 leszel már benzin se lesz. Na jó lesz az 650ft/liter.
Ez mán gép a javából. Ha megnőttem volna normális emberi méretűre, biztosan ilyet hajtanék.
na mégegy osztán eltűntem.
http://youtu.be/UvjuEsfdiT4