Egy férfi közvetlenül karácsony előtt jön rá, hogy még semmit sem vett a gyerekének. Elrohan a legközelebbi játékboltba, és megkérdi az eladót:
- Mondja, mennyibe kerül az a Barbie-baba, ami a kirakatban van?
- Ott van több is. A "Tornázó Barbie" 20 dollár, a "Vásárló Barbie" és a "Strandoló Barbie" szintén 20 dollár, míg az "Elvált Barbie" 300 dollárba kerül.
A férfi meghökken:
- Miért kerül ilyen sokba az elvált Barbie?
- Mert az "Elvált Barbie"-hoz tartozik még Ken háza, autója és motorcsónakja is.
Ismerkedés a diszkóban:
- Van autód?
- Igen.
- Az jó! És milyen színű?
- Kék.
- Az szép! És hány személyes?
- Kettő.
- Hűha! És hány köbcentis?
- Hatezer.
- Ahh... hú, az nem semmi! És milyen gyártmányú?
- IFA.
Srácok mennék mennék me jóveletek!, na nem úgy de lebetegedtem. nem akarom fokozni me még rosszabb lesz! most is tüsszögök!
Szal jó mókázás oszt csináljatok fotókat meg vidióóóót!
Mondja a hawat nyugi Gabi!
Hát nem tom.... Nem most még, cska el kéne lassan dönteni mert autót meg már tudnék venni. Én mindig is lada buzi voltam, kicsi korom óta rajongok a ladákért. Azért jó mert olcsó, megbízható, tuningolni is olcsó, a fogyasztást meg übereli az élmény. Aki még nem ült 100 lóerő feletti ladába az nem tudja, milyen kurva jó feelingje van
Hát rajtam kivül 3-an berúgták szóval..... Ja én azt hittem most akarsz motort venni. Az ilyen ladatuningművek zrt-nek mi a lényege? Nem győzöd tankolni majd. Mifelénk a cigók nagy ladabuzik. Némelyikben 7-en ülnek.
Áhh..valami szerintem ott nincsen rendben..de ha meglesz a lóvé akkor megnézem ah meglesz még, ha nem akkor veszek egy faszányos ladát, azt szarrátunyingolom
Egy konkrét példa, nézd meg a gixeredet. Igencsak nem mai darab és nincs a blokkja leamortizálva, ráadásul 400-as. Illetve nézd meg hány régi gép szaladgál még az utakon.
Dehogy lesznek öregek. Max a design kicsit régies, de akiknek ezek a régebbi gépek tetszenek, annak soha nem lesz elavult a kinézet. Ezek a nagy dögök amúgy is állati megbízhatóak, ha akarnád se tudnád szétbaszni kis túlzással persze.
- Mondja, mennyibe kerül az a Barbie-baba, ami a kirakatban van?
- Ott van több is. A "Tornázó Barbie" 20 dollár, a "Vásárló Barbie" és a "Strandoló Barbie" szintén 20 dollár, míg az "Elvált Barbie" 300 dollárba kerül.
A férfi meghökken:
- Miért kerül ilyen sokba az elvált Barbie?
- Mert az "Elvált Barbie"-hoz tartozik még Ken háza, autója és motorcsónakja is.