Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Há ez bio lesz
Holnap (szerda) Kikötő
Sziasztok!

Szeretnék venni egy suzuki gsxr-750-et használtan! Az a porblémám hogy kezdő vagyok igazából és jó volna egy hozzáértővel elmenni megnézni a motort de viszont ilyen hozzáértő szerelő ismerősöm nincs sajnos
Tudtok-e esetleg ajánlani Debrecenben vagy Nyíregyházán olyan szerelőt aki eljönne velem megnézni a motort?
Szép napot!

Nagypapa horgászik a nyolc éves unokájával, és az öreg rágyújt, mire a kissrác: - Nagypapa, kaphatnék én is egy cigit? - Eléri a farkad a segged? - Nem. - Akkor még kicsi vagy te ehhez. Horgásznak tovább, egy idő után az öreg kinyit egy doboz sört. A srác megint megszólítja: - Nagypapa, kaphatnék én is egy sört? - Eléri a farkad a segged? - Nem. - Akkor kicsi vagy te még ehhez. A srác morog magában, de aztán előveszi az anyukája pakolta sütiket, és enni kezd. Az öreg odafordul hozzá: - Kaphatok én is a sütikből? Mire a kis srác: - Eléri a farkad a segged? A papa önelégülten: - Bizony, hogy eléri! - Na, akkor baszd meg magad, mert ebből egy darabot nem eszel.
sokkal olcsóbb lesz mint eddig, már lehet díjszámítást csinálni!
na mondja
A netrisk,a clb jók.Legalábbis én már mindkettőnél kötöttem biztosítást
Kükiiiii!
Keljélmárfelmertkérdeznemkellvalamiiiit!
remélem, nem vernek át... bár ki tudja.... csak saját felelősségre..
Én nem néztem a kategóriákat, csak kiszámoltam a netrisk-en... ott meg is lehet kötni online...
Én arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz írva a csekkemre ha megjön a negyedévi.
NA jólvan lépek. Jó icccakát!
A legtöbb 600-as gép már a legfelső kategóriába esik. Hát kíváncsi vagyok gyakorlatban ez mit mutat majd.
Enyém 43 kw.
No itt vannak a kategóriák:
* 12 kw alatt,
* 13-35 kw között
* 36-70 kw között
* 70 kw felett
Én nem tok semmit.
azt hallotam hogy kilowat szerint lesz valmi, de nem tok többet.
Én meg zxr-re 7E-et tejeltem negyedévente, a hatosra meg 9800-at.
Kategóriákra van osztva, nem 1kw-ra van meghatározva asszem.
Én negyedévente 4000-ropit fizettem.
Akkór most vajon mennyit fogok? Vagy hogy is lesz ez?
kilowatonként mennyit kell perkálni?
én is így látom... remélem, nem néztek el valamit...
6000ft az éves az új szerint a mostani 11ezer volt, tiszta jó ez az új rendszer, eddig tetszik
arról pedig nem tehetek, hogy valamikor valaki még egy kicsit hozzá tett.... bár lehet 61Le-vel is menne 300-at.... azt nem tudom....
nekem a kawa gyárilag swájci modell, ami csak 45 KW ....
nekem sem, de akkor azt kell kiválasztani, hogy nem akkor lett kötve...
na joéjt hosszu volt a mai nap...pihi van mostmar....
A fazékra azért csak kijön 11eft körűl nekem.. Mondjuk a 105kw 105 kw
köszi...megneztem....de rajotttem nekem nem tul egyszeru majd elmondom szemelyesen....lenyeg h nem januar eggyel lett biztositasom kotve...