sztem simán ki. ha tutira akarsz menni keress róla robbantott ábrát, de sztem ha nagyon odafigyelsz, h mit hogy honnan szedtél ki, akkor visszafelé is menni fog.
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni h szerintetek itthon én kitudom cserélni az elsőtelo szimeringeket? Mert elég régóta szivárog belölle az olaj és már ha belemek egy nagyobb bukkanóba akkor lekoppan:S
helló emberek, remélem nem csak én használtam ki ezt a remek időt 1 kis motorozásra
elég hardcoreba nyomtam most a terepet, multkor tekergettem kicsit a telóket, hátsót is, eszméletlen mennyit javult, 2x annyit egykerekeztem ma mint máskor xD
A helyedbe összespanolnék egy gixxi-tulajjal. Lehet elvinne egy rövidebb útra , lehet még oda is adná egy kicsit.
Nyugodtan vehecc akár ezrest is, ha van egy kis önmérsékleted.
Szeva!Laci vagyok,szintén Debrecenből!Kezdő motornak NE vegyél Gsxr-t-mert az egy állat,még ha szar is!Sokkal többet tud,mint amit Te évek alatt megtanulsz a motorozásról.Nincs eladó motorom,de vegyél előbb valami 400-ast,hidd el csak a jóindulat beszél belőlem.Üdv Lassze!
nekem igen vege a szezonnnnak
a cica jol van csak en vok offfffon
Azt szeretném megkérdezni h szerintetek itthon én kitudom cserélni az elsőtelo szimeringeket? Mert elég régóta szivárog belölle az olaj és már ha belemek egy nagyobb bukkanóba akkor lekoppan:S
elég hardcoreba nyomtam most a terepet, multkor tekergettem kicsit a telóket, hátsót is, eszméletlen mennyit javult, 2x annyit egykerekeztem ma mint máskor xD
viszont 10re nem, csak 11 körül érek be, majd csergek előtte!
Nyugodtan vehecc akár ezrest is, ha van egy kis önmérsékleted.
Akkor okés a holnap? Ilyen jövős menős intézkedős.....