Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Éppen egy MBK Booster robogót újítok felfelé. Kellene hozzá gyűrű.
Valaki adjon már egy jó tippet, hogy Debrecenben hol lehet kapni hozzá cuccot? Előre is köszi.
igen, de ha kissebb van raktáron, az sem gond.... a kályhámra kellene...
megérdeklődöm, hogy hogyan viselkedik a dt 100/100-as gumival..ha okés neki akkor megbeszéljük ezt a sasolást
Jól mondja repedés sehol!gurulj erre sasold meg!
Így képen nem tudom jól megállapítani, hogy milyen állapotban van a 100/100-as...kb hány százalékos? repedés sehol rajta?
Isten Isten!
Inkább nem kérdeztem semmit.
Holnapra Tékásra baszom magam.
Névnapi buli lesz ma.
Karbon árnyalatu jó lessz!?
Holnap lesz gurulás városon belül?
Nagy valószínűséggel mennék.
Hallloooo... Ti voltatok valamerre, én meg egyedül mentem?....:-).... az jó..:-)
kisméretü /150X200/ hőálló kandallóüveget keresek.....nem tudsz segiteni?
5500/db
jó volt a mai kis gurulas....Tomi remelem van egy videonyi anyag
melyik mennyi?
Üdv urak! Valakinek valamelyik? 1-2 kép:MITAS C-16 CROSS REAR 110/100R18. 3-4kép:MICHELIN CROSS AC10 100/100R18. 5-6képMEFO SPORT SAND MASTER 130/80r18
én is hazaértem már egy ideje látom volt a debreceni banda böszörménybe, még jóhogy én is ott kolbászoltam egyedül aztán nem találkoztam senkivel
Na, most értem haza.... egész jó volt, bár furcsa volt egyedül.... mag nem olyan jó érzés, hogy a mai napnak is lassan vége... remélem, sokáig lesz még ilyen jó idő
boldog névnapot utólag
gyertek,gyertek,gyertek,gyertek
Én most indulok itthonról... Ha jössz, csörögj... még vagy háromnegyed óra mire elmegyek a motorért, meg melegítem, addig felveszem a telot... Csak tesómnak viszek pár papírt... utána mehetünk bogyeszhez...
elmentem volna bogyeszhez,de talán holnap
mondjuk ugornyáig lépnék ha lehetne.
Jó reggelt... Nemsokára indulok Mátészalkára... valakinek nincs kedve jönni?
jah - jah
Köszönöm.