Jó lenne, de:1 lehet be sem tudom rúgni, 2 lehet fel sincs újítva és az egész bele szar, 3 lehet még sm szettel is magas lenne, enduro szettel 99cm az ülésmagassága.
Jövő ősszel elsz meg a pénzem, és befektetek valami nagyobba..ha találok 25kW-os DRZ-t akkro abba...vagy XR400 vagy valami 250-es..de mindenféleképpen 4T..a tied az fasza lenne...csak ismerem az előéletét nagyjából.
hát terepre nem merek így menni, meg nem is szabad utcán se nagyon erőltetem még, csak majd időnként gurulok kicsit járatni a motort. annyira én se akarom eladni, és ha elmenne tényleg drz lenne helyette
pont most mentem vele egy kört több mint két hónap után.. hát nem mondom jó érzés volt hát figyelj jocokah, ha a tavasszal nem viszik el akkor maradni fog nálam valószínűleg.
ja és keréknyomásra figyelj(ha nincs vakszeleped). ne nagyon engedd túl le, mert könnyen elfordul aztán szakad a szelep. jártam már úgy, hogy egyszer nagyon leengedtem jártam kicsit úgy vele, aztán visszafújtam. és természetesen egyszer mikor a tankin leghátul a picsába voltam akkor szakadt ki a szelep
nem tudod mennyibe kerül a hátsó 18"-as kerékbe belső? neten 2500 alatt nem találok, RMC-be 3500
gyanús h. ki van szakadva a szelepem, mert fél óra alatt leenged...
én mindig innen szoktam venni, 1500 alatt volt legutóbb is. sima, nem extra vastag meg stb de bírja
nem tudod mennyibe kerül a hátsó 18"-as kerékbe belső? neten 2500 alatt nem találok, RMC-be 3500
gyanús h. ki van szakadva a szelepem, mert fél óra alatt leenged...