Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nem kéne léghűtéses enduró az biztos
Teknika ide teknika oda még egy dr 350-es is kifog rajtam.
ez is igaz, sokan rugdossák kitámasztóról a gépüket...
aha, jól válogatsz ha elmenne az enyém, xr400 meg drz között választanék én is. jók azok az xr-ek is, szeretem a léghűtéseseket
nem semmi, az télleg magas, a berugástól meg ne fossál, megvan a technikája, csak rá kell érezni
én tudok 1et, de 800 körül adná a srác, sm kerékkel, új dugóval
Jó lenne, de:1 lehet be sem tudom rúgni, 2 lehet fel sincs újítva és az egész bele szar, 3 lehet még sm szettel is magas lenne, enduro szettel 99cm az ülésmagassága.
Jövő ősszel elsz meg a pénzem, és befektetek valami nagyobba..ha találok 25kW-os DRZ-t akkro abba...vagy XR400 vagy valami 250-es..de mindenféleképpen 4T..a tied az fasza lenne...csak ismerem az előéletét nagyjából.
Nagyon rá kattantatok erre a pólóra van máá minta jut eszembe mi van a tűzoltó komáiddal csak nem összerúgtátok a port . van egy mintám ha kőőő
vedd meg
A wr 400f amiről múltkor esett itt pár szó, már csak 299E ft.
alap
de ha mar polot csinaltatnank akkor nevreszolo kellene nem ?
akkor már lennénk páran drz-sek debrecen környékén legalább
hát terepre nem merek így menni, meg nem is szabad utcán se nagyon erőltetem még, csak majd időnként gurulok kicsit járatni a motort. annyira én se akarom eladni, és ha elmenne tényleg drz lenne helyette
gyógyuljál megfele h. jöhess velünk endurozni ne add el a motort inkább, vagy ha igen vegyél helyette drz-t
pont most mentem vele egy kört több mint két hónap után.. hát nem mondom jó érzés volt hát figyelj jocokah, ha a tavasszal nem viszik el akkor maradni fog nálam valószínűleg.
van vakszelep
Jaja...ááá hallod de meg venném a gépedet. jövőre eladó lesz még? Ősszel?
na hát akkor lehet már kicsit drágább
ja és keréknyomásra figyelj(ha nincs vakszeleped). ne nagyon engedd túl le, mert könnyen elfordul aztán szakad a szelep. jártam már úgy, hogy egyszer nagyon leengedtem jártam kicsit úgy vele, aztán visszafújtam. és természetesen egyszer mikor a tankin leghátul a picsába voltam akkor szakadt ki a szelep
Hopp..Józsi megelőzött...
Én 1700.- ért vettem a Hüse autó-motor-kerékpár boltban. A mester, és a Bethlen utca sarkán...a Kölcsey központtal átlósan...
http://www.huse.hu/
én mindig innen szoktam venni, 1500 alatt volt legutóbb is. sima, nem extra vastag meg stb de bírja
jaja

nem tudod mennyibe kerül a hátsó 18"-as kerékbe belső? neten 2500 alatt nem találok, RMC-be 3500
gyanús h. ki van szakadva a szelepem, mert fél óra alatt leenged...