Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én sem erre írtam csak elszörnyülködtem ma.. A motorom már majdnem a prémium kategóriába esik..105-180kw..
hát na persze nem negatívososkodni akartam csak tapasztalat hajrá Debreceni vaslovasok .
Maj meglátjuk jövőre mikor kiküldik az új kötelező biztosításokat..Asszem elég művészet lesz fenntartani kocsit-motort egyaránt..
Ez a nagy túra fellángolás szép és jó dolog de tapasztalatom szerint többnyire csak fellángolás, mire oda kerül a sor a végén senki nem ér rá,nincs pénz ,szabi,stb... az idén is fel lett írva egy Erdélyi túra ide a fórumra és a kutya se jött mondjuk így is elmentünk tízen x motorral és igen fasza volt vannak is fent képek a galériámba (és csak a töredéke) E meg a minta amire vadásznátok szarul lett megnyomva mert ucsó percbe készült
csak ott pihentek mellettünk tokajba de megörökítettem, nem mindennap látni ilyen motort! konkrétan azóta se láttam még ilyet
erről van szó
lesz elég idő télen, megbeszélni és jan. 1-től lehet gyűjteni
:)))
Hali, nem nagyon szoktam fórumozni, de pont beleolvastam, és nekem is tetszik ez a túra ötlet. Főleg a tengerpartra.
Egy olyan 2000 max 2500 km-ig simán benne vagyok.
hat ez meg a jovo titka....de most h igy MÉG jo ido van keveseben jovun kossze mintha majd MÁR jo ido lesz....es akkor majd meg akkor se lesz keso szervezkedni...
Elég hangos volt, de nem süketültem meg azért..viszont nagyon szép morcos hangja volt. A rendszám számai 390...a teljeset nem írom le. Fasza volt. megvártam míg elmegy, utána mentem be a boltba.
azon is agyaltunk, hogy össze lehetne hozni több bandát
és végig Európán
így

hátha ?!
:)
cső
az Lali lesz vagy Zolika
:)
ilyen volt?
ja logo meg nincs meg
erre sztem lenne érdklődes
csak tenyleg idoben kell szervezkedni mert ilyen jellegu meghivas nekem van tobb is es oda megyek amelyik hamarabb osszejon es idom is engedni fogja....de ha tobb jo lehetoseg van nyilvan meggonolando melyiket valasztjuk sot tarsasagok is juthatnak megoldásra h hova mennyiert stb....
Szasztok!
Ejj ma a csoki színház előtt 12:20-kor de szép hangja volt egy kék R6-nak...
no, akkor most már kiírom
múltkor 6an leültünk dumázni egy kocsmába (csak kóláztunk, mert vassal voltunk) és azt beszéltük, hogy JÖVŐ NYÁRON EGY KOMOLYABB TÚRÁT NYOMUNK, amire jó sok debreceni arcot el szeretnénk hívni

szóval még van időnk, de már most el kellene kezdeni agyalni, hogy hova, mikor és mennyiért

sztem tengerpart ez egyértelmű, mert nyáron nem akarnék 20 fokos vízben fagyoskodni lengyelben, több ezer km mocizás után :))

cső
na azt nem tudom....de a vaslovasok hallatan egybol eszembe jutotttak :)
am neke mmidnegy....örülok h igy alltok a dolgokhoz de annak megjobban h jo a tarsasag :) es barmi is lesz ezzel a hozzaalassal sok közös programot osszehozhatunk....
ők is debreceniek?
meg hivatalosan is ezt a nevet használják?

mármint van pl. egyesületük?...

cső
http://www.sportmotor.hu/motor...

pokerezek aztan keresem a logot :)
Na én lépek akkór kinézek a bodegához aki jön jöjön! Na sziasztok.
srácok, ezt csak úgy csinálunk párat és kész
semmi extra cél nem volt vele
néhány matrica és, aki kér kiteszi ide oda...

de ha már itt tartunk TERVEZTETHETÜNK EGY PROFIT IS ÉS NYOMHATJUK PÓLÓRA MEG MATRICÁT MOTORRA

a vaslovasok miért lenne foglalt?
Ez kurva nagy!
17:30 körül nem jön vlaki a bodegához? Csak gyorsaba.
Megyek be Debrecenbe venni egy gyáridobotot és kimennék a bodegához, ha valakinek van kedve kijönni. (max egy órát maradok)
meg ez a vaslovasok mar foglalt név :)