Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hajj
Hejj!
Gabi, hogy kabbe a kislábujjam! Kimentünk szoborhoz..erre sehun senki...vártunk vagy 1 órát és sehun senki...hívtalak...nem veszed fel..
Hello.
Sziasztok'''
Bezony az igazi offroad még csak most kezdődik.
Most,hogy jön a tré idő jobban lesznek majd talán használt motorok is.
Bár a hozzáértők azt is mondják,hogy az off road szezonnak sohasincs vége..
Kinézek
Estét szeretném tolmácsolni a szülők,testvérek köszönetét azon motoros társainknak akik ismeretlenül is eljöttek... akiket érin azok tudják...
Igen igen az utolsó 2 mondatodon már én is gondolkodtam. Mondjuk azért minden nap átnyálazom a hirdetéseket hátha befigyel valami rendkívüli vétel.
Ezért is írtam be ide a dolgot, mert azt írta, hogy 110E ft-értékben költött a motorra és ez kicsit nekem fura, hogy ez az "aprócska" dolog már kifog rajta és eladja.
Vegyééé biciklit az nem durrog és csuklik..Max.össze
Viccen kívűl:
Szerintem várj egy kicsit a motorvásárlással.
1.Lassan jön a holtszezon és hátha egy jobb gépet is ki tudsz fogni.
2.Tudsz gyűjtögetni is egy kicsit még.
jocókah: félóra múlva kintvagyunk kb szobornál, sokáig leszünk, ha gondolod gyere
én is akarok v2-t túra motornak az sm mellé majd ha sok pízem lesz
nafene , v2-t vettél? helyes . aztán vigyázás vele
hát lehet ott a gyújtással is baj ha durrog Zé mester?
No ezt írta a wr-es csóka: "Porlasztó beállítási gondja van (főfúvóka dugulás)Szívató nélkül durrog és fullad!" Valakinek hozzáfűzni valója esetleg?
nem jösz ki a szoborhoz? megyünk ki kerekezni haverral
szia, téged is látni újra itten? szombaton láttad volna mi volt, legalább 20 csudamotor
Ma csak jófajta zenéket találok..
http://youtu.be/MNpYHi-iQdc
Még ez is klasszik bár ez inkább kardozós metál
Manowar-Battle hymn
Némelyik lehet jobb is ha álom marad. Némelyikbe meg belerokkannék mire az valóra válik.
A külföldi papíros Husqvarna SM 610 amiről beszéltünk is, már 350E-re van árazva.
Szia

Te az SV-t külföldi papperral vetted?