Hát ezt mondtam! 1-szer lehet módositani nick nevet töbször nem engedi.
Ez ha nem zavar téged hogy nem látszik semmi akor így hagyod de ha zavar akor letörlöd ezt az egész nicket és csinázol egy új regisztrációt és arra újbol töltesz képeket persze más nick névet kapol.
A szőke nő a barátjával elmegy a fiú szüleihez vacsira.
Egyszer csak a falusi bableves hatni kezdett: fingania kellett a csajnak. Gondolt egyet elengedett egy KICSIT. A srác apja lenéz az asztal alá:
- FIFI!
A csaj arra gondol: na ezt a kutyára fogta!
Gondol egyet kienged egy reccsenőset. Az apa:
- FIFI!
A csaj már biztos benne: na ez már a kutya lelkén szárad. Elenged egy nagyon nagyot. Mire az apa:
- FIFI! Mennyé má arrébb mert minnyá rád szarik!
ja tényleg de azt a semmi nevet lehet hosszabítani ami nem látszik és ugy lehet újfelhasználót csinálni ami eltér elvileg a tiedtöl de ugyan úgy nem látunk semmit! nem?!
Eszem meg áll hát még most látom mi katasztrófa történt az országunkban!
VÖRÖS ISZAP
Ismét emberi hülyeség! Emberek, állatok, életek mentek tönkre és felelőséget senki nem válala persze!
Szerintem most elindítottál egy lavinát!
Meglátják hogy ilyen láthatatlanak lehet lenni és úgymond itt Vandálkodni az oldalon mindeki ilyen adatlap nevet csinál és lesz olyan beszolóngálás hogy íhaly.........
az a poén h. amire megváltoztattam a nevem elfogadta, a profilomon ott is van csak itt nincs, szóval mostmár senki nem láthassa a profilom, írogathatok névtelenül mindenhová, meg fikázhatok minden videot meg galériát
De most nézzem hogy csak 1 szer lehet nevet változtatni, utánna nem.
De szerintem volt sütnivalód és ez egy új felhasználónevet csináltál és ezen kísérletezel és íjezgeted a topik lakókat!
Ez ha nem zavar téged hogy nem látszik semmi akor így hagyod de ha zavar akor letörlöd ezt az egész nicket és csinázol egy új regisztrációt és arra újbol töltesz képeket persze más nick névet kapol.