Én ebéd után kigurultam a Vekerire az asszonyt megsétáltatni, ott meg összetalálkoztunk egy másik motoros szerelmespárral , üdögéltünk ott egy darabig a stégen , majd hirtelen elhatározásból elcsattogtunk a baumax-parkolóba meghesszölni az ott gyülekező amcsiótókat
Ott tekert a dukátijával a harminchármason a mi Sacánk is , de világtalanúl vót aszt nem vett észre.
Jó sok motoros volt ma kint
basszameg! valami gáz van a váltómmal, mer csak a 2-est és a 3-mast tom használni. kurva annyát! gondolom az esés miatt. ma rendbe raktuk a külsejét, hétfőn meg megnézetem a váltót. aztán gondolom már tok vele rendesen gurulni
Szevasztok skacok! Én is mentem egy röpke 150 km- ert! Venni akartam egy Askew csizmát de nem tudom összetépőzárazni.
Vagy a vádlim nagy vagy a csizma kicsi
Azt nem is kérdeztem tőle! De már meg is adtam egy másik srácnak a számodat! Ő is Sv-t akar venni csak még nincs elég lóvéja. Májusra azt mondta szeretne beszereznii egyet! Hátha ő lesz a te embered.
Guten Morgen
Én kicsit kótyagos vagyok de nem fáj a búresz..
Egyet sajnálok,hogy nem voltam önmagam a trolin..akkor joggal mondták volna,hogy BUNKÓ
BÉÉÉÉLLLLAAAAa itt a desznó..
Ott tekert a dukátijával a harminchármason a mi Sacánk is , de világtalanúl vót aszt nem vett észre.
Jó sok motoros volt ma kint