Szia!
Milyen fokozatkijelző az pontosan?Nekem prop-tech van de a bekötési metódusa ugyanaz mindegyiknek.
A tank alatt lévő fehér csatlakozót szét kell húzni és közé kell becsatlakoztatni a modult.El sem lehet rontani mert a kicsit a nagy csatiba,a nagyot pedig a kicsibe kell csatlakoztatni.
Valahonnan pedig adni kell neki 12 v-ot.Egyszerű egy vezetékcsiptetővel vagy forrasztásos megoldással is tökéletes.
Háááát nem a szívem vágya az a motorkolompár Ha az idő engedi bemegyek majd a motorért ne fogja a helyet nálatok.Gondolom a jóidővel megjönnek a szervízes motorok is majd.
valaki tud segiteni? vettem egy fokozatkijelzőt és nem tudom hogy hogy kell pontosan bekötni mármint van egy negativ egy pozitiv szál addig oké van egy amit a fordulatmszámmérő impulzusát veszi meg van egy ami nekem sárga vezeték az meg a programozó vezeték.. azt hova kell kötni? + hogy kell betanitani a készüléket? ha valaki tudja irjon!
Helló nem rossz ajánlat de szerintem Balu komám örülni fog neki,hogy elutasítottad Bár a verebek azt csirippelték igazán belekóstolna ebbe a féééélingbeeee .
A Zemplénbe Hollóháza,Füzéri vár,stb http://dzs-z.hu/tura/Zemplen/R... nagyon szép környék tervezem oda is az idén ez is az a környék Boldogkőváralja bejártam azt a részt nem egyszer
Milyen fokozatkijelző az pontosan?Nekem prop-tech van de a bekötési metódusa ugyanaz mindegyiknek.
A tank alatt lévő fehér csatlakozót szét kell húzni és közé kell becsatlakoztatni a modult.El sem lehet rontani mert a kicsit a nagy csatiba,a nagyot pedig a kicsibe kell csatlakoztatni.
Valahonnan pedig adni kell neki 12 v-ot.Egyszerű egy vezetékcsiptetővel vagy forrasztásos megoldással is tökéletes.