Jeee Szuperbaluka nem is rossz
Örülök neki hogy tetszik
Miért mi a bajod az olasz motorokkal?
Enyémnek semmi baja hogy lekopogjam.Majd most érik bele az új dugó meg ilyen dolgok.Sajna 2T motor.De nagyon jó és nekem semmi bajom nincs vele agusztus 23.án vettem azóta 5500km-et tettem bele és probléma mentesen.
Pedig 2003as a gépezet
Jajj neharagudj kedves csontrablo.
Én fogalmaztam rosszul.
Szoval Üdvözlök mindenkit aki a hétvégén motorozott és MINDEN motorost aki 7végén nem motorozott
Sziasztok Srácok!
Kinek van ha jol láttam narancssárga fekete Rsv-je?
Szombaton láttam debrecenbe délután olyan 2-3 óra körül még intettünk is egymásnak:D
Ha itt lenne az illetö akkor üdvözlöm innen is és persze az összes motorost aki 7végén borogatta a vasat
90-95% stokeralyal épp győzködünk még egy havert, lehetséges hogy ő is velünk tart. Leginkább időjárás függő a dolog. Ha szép időnk lesz akkor tuti megyek (megyünk)
Örülök neki hogy tetszik
Miért mi a bajod az olasz motorokkal?
Enyémnek semmi baja hogy lekopogjam.Majd most érik bele az új dugó meg ilyen dolgok.Sajna 2T motor.De nagyon jó és nekem semmi bajom nincs vele agusztus 23.án vettem azóta 5500km-et tettem bele és probléma mentesen.
Pedig 2003as a gépezet
Hol adjam át a Jutalmad?
Én fogalmaztam rosszul.
Szoval Üdvözlök mindenkit aki a hétvégén motorozott és MINDEN motorost aki 7végén nem motorozott
Kinek van ha jol láttam narancssárga fekete Rsv-je?
Szombaton láttam debrecenbe délután olyan 2-3 óra körül még intettünk is egymásnak:D
Ha itt lenne az illetö akkor üdvözlöm innen is és persze az összes motorost aki 7végén borogatta a vasat
Nekem adja a dolog...