Ok helyes! Én is Beszéltem Szkráccs barátommal egy holnapi kis találkát Debrecenbe pár Fórumlakóval de nem igen lesz sztem ebből semmi mert nem lesz valami nagy meleg holnap!
Pompás napot
Inkább az a gáz, h rottyon vagyok egy kicsit, meg estére mindig ütik a manók a borsószemnyi agyamat, aszt má' nem jut eszembe semmi. csak bepuszilok 1-2 sört, majd tolom aludni.
Mongyuk tegnap este pont kimentem Szoboszlón az egyik csopperes banda klubházába egy jó kis halászlévacsorára, és még éjfélkor tök fitten ültem a géphez, de máá mindenki nyugovóra tért a topikból
Hát aszongyák a jólértesültek, h valami ip.alpinistáknak vok a csoportvezetőjük. Tudod, amékek olyan kis cérnaszálon evickélnek gyárkéményen -templomtornyon, közben elpocsíkolják a drága festéket
Mi sem könnyebb, csak nősülj + ,azzal egyből elvágtad magad.
Persze nem annyira gáz, a jó kutyuli is ugy hozzászokik a pórázhoz,
h a végén még hiányzik is neki
Inkább az a gáz, h rottyon vagyok egy kicsit, meg estére mindig ütik a manók a borsószemnyi agyamat, aszt má' nem jut eszembe semmi. csak bepuszilok 1-2 sört, majd tolom aludni.
Mongyuk tegnap este pont kimentem Szoboszlón az egyik csopperes banda klubházába egy jó kis halászlévacsorára, és még éjfélkor tök fitten ültem a géphez, de máá mindenki nyugovóra tért a topikból
Persze nem annyira gáz, a jó kutyuli is ugy hozzászokik a pórázhoz,
h a végén még hiányzik is neki
http://www.motoaction.hu/ nézz szét itt