A "fárenhejt kilentizenegy" című dokumentumfilm nekem segített abban hogy kicsit jobban átlássam hogy mi folyik a világvan. Érdemes megnéznije annak akit érdekel az olajtéma!
vanak paraszt emberek egy motoros egy másik motorosnak azt mondja hogy vegyél olyan motort de remélem MEGDÖGESZ!!egy motoros nem mond ilyet a sportársának
Lessz itt még szívás! Németeknél a -igaz ez régebben volt- a fütőolaj ára azonos volt a földgázéval(fütőértékben átszámolva).
Egy átlagos hideg téli nap nekünk 20 liter olaj kelett a fütésre az napi 5,5 ezer Ft lenne ma- a gáz ára még mindig töredéke
Nem sikerült a vasárnapi közös guriga,gondolom az eső miatt te sem hoztad ki a vasat.20 percet mentem,szarrááztam,garázs,alvás.ennyi volt a vasárnap.
Na mindegy,ha máskor nem akkor a TL tali szombatján kereshetnénk egymást,és közösen lesuhanhatnánk bükre .
Jó szelet.
Sziasztok!
A Székesfehérvári motorosoktól kérnék egy kis segítséget...
Kb 1-1,5 hónap múlva meglesz a mocim, de egyenlőre még nem sikerült megoldani a tárolást.
Pontosabban lenne egy hely /oldalborda nagymuterjánál/ csak hát elég messze van a hely onnan ahol lakunk /palotaváros/.
Ha valaki tudna a környéken valami megoldást azt nagyon szívesen venném..
Vagy ha esetleg beférek egy garázsba az is tökéletes lenne...
Köszi előre is!
eszem ágában sincs
Én ritkán járok be a belvárosba nem egy nagy öröm ott szarakodni a kocsik között.
De szinte mindíg látom őket.
kik azok az arcok, kik ott dekkolnak???
Egy átlagos hideg téli nap nekünk 20 liter olaj kelett a fütésre az napi 5,5 ezer Ft lenne ma- a gáz ára még mindig töredéke
lehet véleményt alkotni!!!:P
Na mindegy,ha máskor nem akkor a TL tali szombatján kereshetnénk egymást,és közösen lesuhanhatnánk bükre .
Jó szelet.
A Székesfehérvári motorosoktól kérnék egy kis segítséget...
Kb 1-1,5 hónap múlva meglesz a mocim, de egyenlőre még nem sikerült megoldani a tárolást.
Pontosabban lenne egy hely /oldalborda nagymuterjánál/ csak hát elég messze van a hely onnan ahol lakunk /palotaváros/.
Ha valaki tudna a környéken valami megoldást azt nagyon szívesen venném..
Vagy ha esetleg beférek egy garázsba az is tökéletes lenne...
Köszi előre is!