Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem csak vipmail-en
vagy wiw-en??
nagyon?
ja, odaraktam
te Jab mi ez a puzzle r1, összecsuktad és most újra kéne építeni?
igazándiból a túró miatt mentem oda, de nemtaláltam
ne félj nem harap a bácsi

eszem ágában sincs
hát ha csak ismerkedni akarsz velük, miért nem mész oda pacsizni, ők is csak emberek, biztos nem nyelnek le keresztben.
nem, semmi
Volt valami afférod velük?
Hát gondolom éjjel nappal ott lógnak.
Én ritkán járok be a belvárosba nem egy nagy öröm ott szarakodni a kocsik között.
De szinte mindíg látom őket.
stimmel, de ezek iccaka vótak...
Azokra gondolsz, akik rövidnadrágban, izomtrikóban egykerekeznek a körúton egész nap?
tegnap este sétáltunk a nyugati előtt...

kik azok az arcok, kik ott dekkolnak???
A "fárenhejt kilentizenegy" című dokumentumfilm nekem segített abban hogy kicsit jobban átlássam hogy mi folyik a világvan. Érdemes megnéznije annak akit érdekel az olajtéma!
vanak paraszt emberek egy motoros egy másik motorosnak azt mondja hogy vegyél olyan motort de remélem MEGDÖGESZ!!egy motoros nem mond ilyet a sportársának
Lessz itt még szívás! Németeknél a -igaz ez régebben volt- a fütőolaj ára azonos volt a földgázéval(fütőértékben átszámolva).
Egy átlagos hideg téli nap nekünk 20 liter olaj kelett a fütésre az napi 5,5 ezer Ft lenne ma- a gáz ára még mindig töredéke
Csasziii!!!
lehet véleményt alkotni!!!:P
Nem sikerült a vasárnapi közös guriga,gondolom az eső miatt te sem hoztad ki a vasat.20 percet mentem,szarrááztam,garázs,alvás.ennyi volt a vasárnap.
Na mindegy,ha máskor nem akkor a TL tali szombatján kereshetnénk egymást,és közösen lesuhanhatnánk bükre .
Jó szelet.
Sziasztok!
A Székesfehérvári motorosoktól kérnék egy kis segítséget...
Kb 1-1,5 hónap múlva meglesz a mocim, de egyenlőre még nem sikerült megoldani a tárolást.

Pontosabban lenne egy hely /oldalborda nagymuterjánál/ csak hát elég messze van a hely onnan ahol lakunk /palotaváros/.

Ha valaki tudna a környéken valami megoldást azt nagyon szívesen venném..
Vagy ha esetleg beférek egy garázsba az is tökéletes lenne...
Köszi előre is!
Vétel.Motorral gyere,gurulhatnánk 1-et.
Ok,vasárnap 11 körűl rádcsörgöm,hali
a szombatom csücskös,lehet,hogy melózok.vasárnap ok tel:70/3678-330