Sziasztok.Én állandó hallgatója vagyok a Motorblokk c. műsornak ami ha mem tudnátok Csütörtökönként van 20-tól 22-óráig a juventuson.Nektek hogy tetszik a műsor?
Sziasztok!
Nekem egy -számomra kevésbé, de nektek biztos egyszerű- kérdésem lene.
Mégpedig, hogy tudjátok -e esetleg, hogy az NSR125 -öst melyik évben gyártották utoljára?, vagyis, ha egy ilyen motort szeretnék venni, akkor mennyi idős a legfiatalabb moci?
Előre is köszi a válaszokat !
A képen nem látszik rendesen, de GSR 600 volt a motor rendszáma! Azért ez jelent valamit. Engem spec ez érdekel. Akit nem érdekel ne szóljon hozzá! Köszönöm.
Szóljatok ha tudtok valamit erről a bizonyos forgatásról, amiről az előző hozzászólásomban írtam!!!! Biztos nem valami kis kaliberű dolog mert annyi busz állt a híd mellett hogy csak na! Az előzőt véletlenül nyomtam el, bocsi.
Vasárnap hajnalban nem lehetett közledeni az alagútban a Clark Ádám tér felé, mert egy kamerákkal felszerelt pickupról forgattak. Csináltam egy képet róla. Szerintetek mi lehetett ez?
nehogy már neked ne válaszoljon senki! Jól vagyunk (remélem mindenki) és a mocik sajnos pihennek
LX
Jó régen irtunk már ebbe a topicba.... Épp itt volt az ideje:)
Hogy vagytok? Motorok pihennek?
meg amugyis hogybeszeltek mar
Nekem egy -számomra kevésbé, de nektek biztos egyszerű- kérdésem lene.
Mégpedig, hogy tudjátok -e esetleg, hogy az NSR125 -öst melyik évben gyártották utoljára?, vagyis, ha egy ilyen motort szeretnék venni, akkor mennyi idős a legfiatalabb moci?
Előre is köszi a válaszokat !