damir: ezt rosszul látod! Nem kötekedni akar senki, és nem a motoros összetartásról van szó, hanem a hülyeségről! Itt nagyon sok jófej ember van, és akiket fikázol közéjük tartoznak! Höülyeséget csinál akárki vezetett, és akárki is tette fel, mert csak hülyeségre és öngyilkosságra bíztatja a rutintalan motorosokat!
Amúgy a motrot egy traktorban használjátok?
most igazabol sajnalom azokat akik ezt csinaltak mert ők azt hitték jópofa lesz és nem rosszindulatbol csinaltak. csak nem gondolták át hogy ennek nagyon komoly a veszély faktora. nem csak magukra hanem idegenekre is.
csak nem értik hogy ez masokra is veszélyes. tehat sajnalom is őket meg haragszom is. ez a véleményem a videorol. egyebkent maga a felvétel jól sikerült.
úgyhogy a videó jó lett, legközelebb ilyet valami elhagyatott helyen csinaljatok (egykerés stb) és tetszeni fog. városba nem való a száguldás!
Szia Damir! Én is kicsit soknak tartom amit kapsz, bár van benne valami igazság! Nem tudom hány évesek vagytok, de remélem épségben felnőttök! Nagyon sok más őrült látható a neten és azok mindenkinek tetszenek, bár ez tényleg őrültség, ugyanakkor a legtöbbünk csinált hasonlót fiatalon. Nektek is igazatok van, és azoknak is akiknek ez nem tetszik! Nem ez a lényeg, hanem az összetartás a motorosok között!
Andrewboy:nem tudok rendesen magyarul irni de remelem megerteted hogy mit akartam mondani!
aszt gondoltam hogy eben a forumba fasza emberek vanak akik szeretik a motrokat meg baratkoznak meg stb de nagyot csalotam ti csak a hibat keresitek az emberbe!
de orulok hogy egy paran leszetetek a filmet!!!
aszt akarom mondani hogy nem en hajtotam a motrot!az egyik haverom volt!
es megkert hoy csinajunk videot ahogy gyorsul!az ijet nem lehetet kihagyni es en foajanlotam a kameramat!es megcsinalatam a filmet meg fotetem az internetre mert ugy beszetuk meg!
amiket irkatok meg magasru leszarom mert en eru ma nem tehetek hogy hol hajtotak a motrot meg hogy hogy hajtota!egyet ertek vle hogy gyorson hajtot a varozsba meg akar mi lehetet volna de ez van!!
meg lemerem fogadni hogy ha nem irnam oda hogy mink csinatuk ma mashogy beszelnetek!
deszemétvagyok (bocs)
"Nem más ez, csak jótanács!"
Kár ezért a 110 megáért.....
na akkor jól lássuk meg
létezik hogy az egiik srác aki ott volt a felvételen az pestre jár suliba?
mert egy percig volt rajta, de a hangja nekem kurva ismerős.
Amúgy a motrot egy traktorban használjátok?
csak nem értik hogy ez masokra is veszélyes. tehat sajnalom is őket meg haragszom is. ez a véleményem a videorol. egyebkent maga a felvétel jól sikerült.
úgyhogy a videó jó lett, legközelebb ilyet valami elhagyatott helyen csinaljatok (egykerés stb) és tetszeni fog. városba nem való a száguldás!
Szerintem arra se érdemes, hogy beszéljünk róla
aszt gondoltam hogy eben a forumba fasza emberek vanak akik szeretik a motrokat meg baratkoznak meg stb de nagyot csalotam ti csak a hibat keresitek az emberbe!
de orulok hogy egy paran leszetetek a filmet!!!
es megkert hoy csinajunk videot ahogy gyorsul!az ijet nem lehetet kihagyni es en foajanlotam a kameramat!es megcsinalatam a filmet meg fotetem az internetre mert ugy beszetuk meg!
amiket irkatok meg magasru leszarom mert en eru ma nem tehetek hogy hol hajtotak a motrot meg hogy hogy hajtota!egyet ertek vle hogy gyorson hajtot a varozsba meg akar mi lehetet volna de ez van!!
meg lemerem fogadni hogy ha nem irnam oda hogy mink csinatuk ma mashogy beszelnetek!
elég hülye a gyerek, a sok keresztező utcából kijött volna elé vki neki biztos sanyi lett volna.