kawagirl egy kollégámat most vadászták le mellőlem egy másik céghez, aki gazd. infós. tehát kereslet van, a remény is maradjon azóta kettőnk munkáját csinálom értesz 1ébként accesshez?
Igazából ezzel csak az a baj,hogy nem egy szakmát választottam,hanem egy hivatást. Bár szeretem meg minden,de elképzelni azt,hogy egy életen át evvel foglalkozzam.Hát nem is tudom.
Gazdasági informatikus vagyok (OKJ képzés, felsőfokú)
De a kutyának sem kell ezzel a vézettséggel az ember...
Talán fogorvosnak kellett volna mennem ...
szeged meg nincs messze 150 km, nem? az nem egész egy óra kawagirl biztos tudja, hiszen most vizsgázik/zott kreszből (ugye? ), hogy egy motorral maximum 4 személy szállítható, tehát még dolgozhattok az utánpótláson !!!
Párom orvos őt ideköti a munka.Most meghosszabították a szerződését a korházba. Ami neki nagyon jó,hiszen még nincs meg a szakvizsgája. Meg most még én is dolgozom amíg lehet.
Én nem tudok... beteg az oktatóm
Most majd a forgalmim lesz... valamikor ...
ja,én is jövök szerdán
Én még motorozok holnap+holnapután.... De már szeretnék túl lenni rajta...HIDEG VAN!!!
De a kutyának sem kell ezzel a vézettséggel az ember...
Talán fogorvosnak kellett volna mennem ...
gratulálok a születendő csöppséghez, amanda!!!
szeged meg nincs messze 150 km, nem? az nem egész egy óra kawagirl biztos tudja, hiszen most vizsgázik/zott kreszből (ugye? ), hogy egy motorral maximum 4 személy szállítható, tehát még dolgozhattok az utánpótláson !!!
Neked mi a szakmád?
Meg lesz oldva, nyugi
milyen orvos? Fogorvos?
Mit szóltak a szülök, hogy unoka lesz?
Nagy az öröm, ugye?