Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért ne?
kawagirl, küldj képet, és megbeszéljük
Na tessék!!! Kawa munkát keres!
biztos megvan a varázsa az oldalkocsinak is. vagány, amikor kanyarban felemelkedik...
kawagirl egy kollégámat most vadászták le mellőlem egy másik céghez, aki gazd. infós. tehát kereslet van, a remény is maradjon azóta kettőnk munkáját csinálom értesz 1ébként accesshez?
nem tudnék oldalkocsival motorozni Az már nem olyan. Vagy de?
És avval nyomatod a nagy gépet
amanda igen, láttam a pesti vonalat, azért írtam. és két 10 év alatti gyermek még szállítható egy oldalkocsiban
Van jogsim, de csak A1 kategória...
Nekem ezért van/lesz több szakmám....Mondjuk mindegyik OKJ,de az jóó!
Én azthittem már megvan a jogsid?
De állitólag holnap esni fog...ami nem olyan nagy baj,mert van esőruhám....Csak nem a legkellemesebb esőben menni
Igazából ezzel csak az a baj,hogy nem egy szakmát választottam,hanem egy hivatást. Bár szeretem meg minden,de elképzelni azt,hogy egy életen át evvel foglalkozzam.Hát nem is tudom.
De jóó neked ....
Én nem tudok... beteg az oktatóm
Januárban vizsgáztam
Most majd a forgalmim lesz... valamikor ...

ja,én is jövök szerdán
Jóestét!

Én még motorozok holnap+holnapután.... De már szeretnék túl lenni rajta...HIDEG VAN!!!
Köszi . Tényleg nincsen mesze.Sokat járok pestre,a szüleim ott laknak.
Gazdasági informatikus vagyok (OKJ képzés, felsőfokú)
De a kutyának sem kell ezzel a vézettséggel az ember...
Talán fogorvosnak kellett volna mennem ...
sziasztok!

gratulálok a születendő csöppséghez, amanda!!!

szeged meg nincs messze 150 km, nem? az nem egész egy óra kawagirl biztos tudja, hiszen most vizsgázik/zott kreszből (ugye? ), hogy egy motorral maximum 4 személy szállítható, tehát még dolgozhattok az utánpótláson !!!
Nem sebész lesz,ha nagy lesz .Azok lesznek fogorvosok akik ráunnak a tanulásra
Neked mi a szakmád?
Ez tényleg húzós
Meg lesz oldva, nyugi

milyen orvos? Fogorvos?
Párom orvos őt ideköti a munka.Most meghosszabították a szerződését a korházba. Ami neki nagyon jó,hiszen még nincs meg a szakvizsgája. Meg most még én is dolgozom amíg lehet.
Teesék visszakölztözni Bp-re, és akkor az egész fórum megcsodálhatja majd a kicsi motoros csöppséget
Nagy az öröm. Már megy a hiszti,hogy mesze lakunk Ami mondjuk igaz
Te ne is gurulgass
Mit szóltak a szülök, hogy unoka lesz?
Nagy az öröm, ugye?