Ki kell, hogy beszéljem magamból a dühöt!!!
Pécsen amikor a kawásoknál voltunk, megálltam a mellette lévő szervíz utáni placcon, (kettővel mellette)
Kocsival.
(ha szembe állsz az üzlettel bal kéz felé)
Kijött egy kedves dagadt öregember, meg egy másik jófej srác egy mikrobuszból dudálgatott rám, hogy nem leszek ott jó helyen.
Mire én pofátlan hülyegyerek visszamertem kérdezni, hogy miért nem.
aszonta: Mer" ez egy műhely és hogyképzelem, hogy odaállok mások elé?!??
Ha a motorosokhoz jöttem, álljak is eléjük.
(helyzet: motorok az üzlet előtt, autók az úton -dugig-)
Egyébként is allergiás vagyok arra, ha valaki beszól a kocsival kapcsolatban, de ez a tipikus "dögöljön meg a szomszéd tehene is" magatartás egyből felnyomta a vérnyomásom 200-ra...
Szóval kétszer akkora fejjel, mint egyébként bevágódtam a kocsiba és letolattam a betonplaccról.
Hozzá kell tegyem, ugyan úgy a "műhely" elé...
(márcsakazértis...)
montam a szakinak, hogy tetessen ki megállnitilosat.
Azzal a lendülettel otthagytam.
-ja, mellesleg kb 1 órát töltöttünk a kawás srácnál, de ez idő alatt senki nem jött a műhely közelébe sem...
Ha legközelebb megyünk megint oda fogok parkolni... (márcsakazértis)
Tegyük hozzá, hogy, ha normálisan szól, hogy BOCS hülyegyerek útban vagy, akkor szó nélkül arrébb állok...
Szóval, csak egy kis antireklámot szerettem volna csinálni kedves barátomnak, amiért ilyen kedvesen szólt hozzám... ("dögöljön meg a szomszéd tehene is...")
mondhatta volna az is, hogy bocs, a mai nap nem tudunk kimenni, mert nem...... És ebben az esetben az összesen 15 percet igénybe vett sétától is megkímélt volna...
Ares: a motor ott van Az énkicsi csopim
Csak az adatlapomat nem találja.... és most a papir szerint ez úgy néz ki, hogy a rutinommegvan, és eddig EGYETLENEGY FORGALMI ÓRÁT NEM VETTEM. És amig nincsen meg a papirom, addig nem mehetek ki a forgalomba
Ki, hol, mikor????
Velenceiek ha találkoznak ....
van benne motor is
Ki kell, hogy beszéljem magamból a dühöt!!!
Pécsen amikor a kawásoknál voltunk, megálltam a mellette lévő szervíz utáni placcon, (kettővel mellette)
Kocsival.
(ha szembe állsz az üzlettel bal kéz felé)
Kijött egy kedves dagadt öregember, meg egy másik jófej srác egy mikrobuszból dudálgatott rám, hogy nem leszek ott jó helyen.
Mire én pofátlan hülyegyerek visszamertem kérdezni, hogy miért nem.
aszonta: Mer" ez egy műhely és hogyképzelem, hogy odaállok mások elé?!??
Ha a motorosokhoz jöttem, álljak is eléjük.
(helyzet: motorok az üzlet előtt, autók az úton -dugig-)
Egyébként is allergiás vagyok arra, ha valaki beszól a kocsival kapcsolatban, de ez a tipikus "dögöljön meg a szomszéd tehene is" magatartás egyből felnyomta a vérnyomásom 200-ra...
Szóval kétszer akkora fejjel, mint egyébként bevágódtam a kocsiba és letolattam a betonplaccról.
Hozzá kell tegyem, ugyan úgy a "műhely" elé...
(márcsakazértis...)
montam a szakinak, hogy tetessen ki megállnitilosat.
Azzal a lendülettel otthagytam.
-ja, mellesleg kb 1 órát töltöttünk a kawás srácnál, de ez idő alatt senki nem jött a műhely közelébe sem...
Ha legközelebb megyünk megint oda fogok parkolni... (márcsakazértis)
Tegyük hozzá, hogy, ha normálisan szól, hogy BOCS hülyegyerek útban vagy, akkor szó nélkül arrébb állok...
Szóval, csak egy kis antireklámot szerettem volna csinálni kedves barátomnak, amiért ilyen kedvesen szólt hozzám... ("dögöljön meg a szomszéd tehene is...")
kíváncsi vagyok,hogy a holnapi összejön-e ...
Ma azt mondta, hoyg igen...
maradok a peeszimista hozzáállásomnál...
Én is szívesebben sétálgatnék munka helyett.
ennyire nem hiszem, hogy zárt lenne egy rendszer az ati-nál! :o)
mondhatta volna az is, hogy bocs, a mai nap nem tudunk kimenni, mert nem...... És ebben az esetben az összesen 15 percet igénybe vett sétától is megkímélt volna...
Lehet, hogy hülye vagyok, de nekem ez nem logikus.
Csak az adatlapomat nem találja.... és most a papir szerint ez úgy néz ki, hogy a rutinommegvan, és eddig EGYETLENEGY FORGALMI ÓRÁT NEM VETTEM. És amig nincsen meg a papirom, addig nem mehetek ki a forgalomba