Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szülinap Kissé elkésve..
És mire kaptad a cicákat? Csak ugy?
tudom, de irtam most mást.....
6 hetesek..:) a fórmunból??? őőőőő... nem hiszem h hívok mást..
mennyire kicsik?
amugy citrom....
Deh..:O mert folyton alszanak..
De jó neked....akkor annyira nem unatkozhatsz..:)
Nem olvastad vissza??
Itt szerencsére nem..:) kaptam 2 kismacskát:DD
Itt is egész jó idő volt,csak a szél fújt, de az előbb elkezdett csöpörészni az eső....
Te mész ma valamerre?
elég jó...csak a szél fúj.. úgy unatkozom mint a rohadás..
Na itt is sziaaa!
Mi a helyzet? Milyen az idő nálatok?
remek...
Na voltam motorozni Solymár-Pilisvörösvár-Csobánka-Pomáz, és vissza....Jó volt,de nem nagyon taliztam motorosokkal....1-el,de azt is csak hátulról láttam, ugy elhúzott mellettem...
Mind1...én majd egyedül megyek moccozni,de ha látok két kék motoros akkor azok biztos Ti lesztek....Én piros motorral leszek...
Én csak jóval később tudnék indulni, mert apum most elviszi a motort,és kb 14:30-ra ér vissza...tehát 14:40 körül tudnék menni,de akkor Nekem veletek kéne mennem....
De nem akarok bekavarni...uhogy nekem 8
Picit várnál az indulással mert még kajálást be kéne fejeznie VALAKINEK és csak utána tudunk elindulni. Szal kb. 20 percet tudnál várni az indulással?
Egyelőre úgy tűnik, csak én leszek... Tehát megtisztelő a többes szám, de nem kell! . Akkor én most elindulok, és kb 30 perc múlva SZ.kereszten leszek. Mi lenne, ha megadnád a számodat, nehogy ne találjuk meg egymást? De ha azt mondod, hogy egy buszmegálló a főúton, akkor talán oké lesz...
Mi oda érünk kb. 20 perc alatt Szentkeresztre és ott fogunk várni egy buszmegállónál a főúton, szal észre fogtok venni minket. Szóval döntsétek el hogy mikor indultok és hajrá.
Hm... Bonyi. Maci23: legközelebb! Mindenképpen! Rocky: akkor mikor és hol? ez már lassan szlogenné válik...
Most meg megyek ebédelni....Nektek jó motorozást....sajnálom h nem mehetek
Nem tudok menni, mert apu elviszi a motoromat megint.....Majd legközelebb....sorry
Vagy legyen az hogy Cris-hez csatlakozik Maci Csobánkánál és mi meg csatlakozunk hozzátok Szentkeresztnél.
Akkor legyen P.szentkereszt. Hol, és mikor? Nem nagyon vagyok ott ismerős...