Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezexerint nem sikerült...

LX
Még szombaton délután összeraktam. Vasárnap verseny volt. Nem bírok a véremmel aztán néha elkap a gépszíj. Versenyen próbáltam koncentrálni, hogy ne essek el.
ja, egy törött Tom-Tech feliratos Suzuki
vagy összeraktad már?

LX
Én kint leszek, de korábban megyek. Mocimat könnyen megtalálod.
Ugy néz ki,hogy holnap ki tudok menni a Ringre, mint néző! van valaki,aki 10körül menne, mert nem nagyon szeretnék egyedül menni.............?!
Látom....
de én is
78LE, még annyira nem huzhatom,de nagyon megy, igy is....
és mit tud a bandita? nem akarok hülyeséget mondani, olyan 70-80 paci körül van, ugye? vagy most még nem húzhatod?
Néha városba benézek. Amugy csak a környéken (Solymár,Pilisvörösvár,Csobánka). Pályára nem megyek...majd talán jövőre!
időjárás - amikor vittem 1000es szervizre várpalotára, be volt tervezve utána egy balcsis hétvége. tehát útvonal: bp-várpalota-veszprém-balatonfűzfő-balatonlelle. mikor kiléptem az ajtón du pesten, beborult, utána érdtől végig szakadt az eső. ronggyá áztam, persze esőruha még nincs, uh 5 órán keresztül vacogtam az ázott bőrruciban. azt hittem elbőgőm magam
akkor belenyúltál.. merre szoktál tekeregni? város/hegy/pálya?
Mi is egy hónapja vettük a motort,de az időjárás miatt nem nagyon tudtunk menni vele...
Én ezalatt az egy hónap alatt (lekopogom) még egy piros színű Banditot nem láttam.
persze amíg nem vettem meg, fekete+fekete vázas füstszínű plexis fz6-n-t nem láttam sehol. mindenhol az idomosok szaladgáltak, meg szürke naked-ek. az első 7en 5 db jött szembe...
797-ről 800?! ejha! kiállsz a garázsból? én 1 hónapja vettem a kicsikémet, már 2700-nál járok;-)
Köszönöm! Épp azért választottam a pirosat,mert én még egyett sem láttam, és remélem nem is lesz "tömeg szín",legalábbis Bnditból. Igen, újjonnan vettük, 797km van már benne de mivel ma is elég jó idő van,ezért ma már benne lesz a 800km is ;), Jövőhéten meg viszem az ezres szervizre....
akkor hajrá! csinos a bandita, pirosat nem non látni belőle. ha jól láttam vaccsiúj. hány km-t pakoltál bele?
És te nem...?
Csak nyugodtan.....Én ennek csak Örülök....
Dolgozik!
mi ez, kétszemélyes topic? csakazértis beleszólok!!
Oké! Puszi! szia
Estefelé biztos!! Szurkolj hogy túléljem:))))) Nah szia:)
:(((((((((
Du, este leszel?