Lelkileg elég szarul,ugye mikor tudod tavaly utasként estem más valaki mögött és élet hallál
közt voltam,azota megfogadtam utassal ésszel megyek,mert nemakarom hogy más átélje
miattam azt amit én átéltem már más miatt,
de most hogy estem mikor utast én vittem,igy mostmár senkit se viszek szivessen,és
lehet sose fogok vinni senkit,vagy ha igen akkor is full protektoros cuccba és télleg nagyon
nagyon lassan,nemhogy ésszel,de ha kell akkor akár 30al döcögve.
Jövöhét hétfön lesz a forgalmi vizsgám,remélem sikerül.
Mocira már csak plexi,oldalidom,tükör,idom felett az a fekete kis müanyag,meg index kell.
plexit rendeltem,hamarossan megjön,tükröt felrakom addig a karcosat,mert nincs sehol
karcmentes piros,oldalidom mindenhol csak zöld van karcmentes :(
Sikeresen eddig kb. 120e be van a dolog,de hütöm is cserélve lett karcmentesre!
Tankra asszem airbrush lesz festve,vázat meg vagy felpolirozom télen vagy piros szinüre
lesz festve-eloxálva,vagy valami.
Ha már hozzá kell nyulni mert lett rajta 4-5karc akkor egyedi szine legyen :P
Viszont elado lesz a gép lehet idén,és jövöre megprobálok elcsipni egy
alklamivételt motorhibás fiatalbb 750es kawát.
Láttam most 500ért egy 93ast beállt fötengellyel,szészedve,jo lenne ilyesmi
árban elcsipni jövöre(500körül 92-95körülit vagy max 700-800ért 96-97körüli 7r -t
igaz a "porszivocsöves" teccik,igy max 1992es az ami "csöves")
De egy fiatalabb csak fiatalabb....
változatlanul csak annyit mondhatok, hogy a jóédes *************************************************************************************************** anyucikáját a Jókainak, meg a Moliernek, meg a Babitsnak, mi a ***************************************ért írtak ezek ennyit?:))))
a kevlár egy speckó anyag, mely 500 fokos kontakt hőhatás és lánghatás ellen 15 sec-ig nyújt védelmet...
Lásd: a motoroskesztyűn és javitott motorvázon...
közt voltam,azota megfogadtam utassal ésszel megyek,mert nemakarom hogy más átélje
miattam azt amit én átéltem már más miatt,
de most hogy estem mikor utast én vittem,igy mostmár senkit se viszek szivessen,és
lehet sose fogok vinni senkit,vagy ha igen akkor is full protektoros cuccba és télleg nagyon
nagyon lassan,nemhogy ésszel,de ha kell akkor akár 30al döcögve.
Jövöhét hétfön lesz a forgalmi vizsgám,remélem sikerül.
Mocira már csak plexi,oldalidom,tükör,idom felett az a fekete kis müanyag,meg index kell.
plexit rendeltem,hamarossan megjön,tükröt felrakom addig a karcosat,mert nincs sehol
karcmentes piros,oldalidom mindenhol csak zöld van karcmentes :(
Sikeresen eddig kb. 120e be van a dolog,de hütöm is cserélve lett karcmentesre!
Tankra asszem airbrush lesz festve,vázat meg vagy felpolirozom télen vagy piros szinüre
lesz festve-eloxálva,vagy valami.
Ha már hozzá kell nyulni mert lett rajta 4-5karc akkor egyedi szine legyen :P
Viszont elado lesz a gép lehet idén,és jövöre megprobálok elcsipni egy
alklamivételt motorhibás fiatalbb 750es kawát.
Láttam most 500ért egy 93ast beállt fötengellyel,szészedve,jo lenne ilyesmi
árban elcsipni jövöre(500körül 92-95körülit vagy max 700-800ért 96-97körüli 7r -t
igaz a "porszivocsöves" teccik,igy max 1992es az ami "csöves")
De egy fiatalabb csak fiatalabb....
Röviden ennyi :DDDD
Jah és látástol,vakulásig melozok a moci miatt.
veled mizu amugy?