Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hmm tényleg.......

Kawa(ny)anya merre bóklászik mostanában? nem láttátok? több napja nem is látni......
sipkára már kiküldtem ismerős csajnak a lovettát!

péntekre kiér elvileg, és akkor pénteken kiveszi bankbol a píízt, oszt elmegy a sipkáér....

szerencsémre kb fél órányira lakik a sisaktól!

Majd ha már a kezében van a sisak, akkor ráérek eldönteni, hogy hogyan juttassa már el nekem:)

De az a pech, hogy pont nemrég voltam Berlinbe, jó lett volna tudni, hogy ott a sisak, akkor simán elhozhattam volna:(

mostmeg sajna nemhiszem, hogy megyek ........
Azt milesszakkó" a sisakkal
Te Attcsi
végülis Tibi vagy Ribi egyremegy.....:)))
szerintem csak snassz tibitej:P
Bocs Tibit akartam írni
Köszi atcsi

Mert a Ribiben Tibifoszlányok lennének
milkában tehéntej......
tibiben tibi"tej"......
A Tibit már nem komázom, mióta elgondolkodtam, hogy ha a Milkában tej van - mi lehet a Tibi csokiban
Gratula neked AMANDA!

bár nem tudom mihez,csak a többiek gratuláciján felbuzdulva..... de ha jól vettem ki , akkor fogdokinéne lettél

Gratula még nyolcszor...
örökké...
neked viszont küldök csokit az ülés alá...
Tibi csokit... majd elviszed Hajóst motorozni...

LX
Mint a gumiszervízben. Kirakják a szögeket elé,és mindenki oda megy gumiért.Na ez is valami ilyesmi. Csak próbálom kialakítani a pacientúrámat
Te kis optimista
gondolod hogy akkorát zakózok hogy kell majd fogdoki? viszek magammal egy fogvédőt....

LX
Köszönöm szépen. És ha kell egy jó fogorvos tudok ajánlani egyet
Holnap pedig jó idő lesz az tuti És meg is döntöd a pályacsúcsod
Amanda

Én csak szimplán gratulálok, és ha esetleg holnap sikerül az időmön javítani, akkor az majd neked ajánlom!

LX

Sziasztok

Túlvagyok rajta és csak jó dolgokról tudok beszámolni
A fürdés megvolt ,rettentő hideg volt a víz
És tegnap ezt meg is ünnepeltem,az nem szalonképes történet.
Amanda,

Na? Eredmény?? Vizespóló?

LX
Elindultam Szegedre, de félúton jutott eszembe, hogy otthon hagytam egy fontos kelléket , így már nem indultam el újra és szolidarításból beálltam a zuhany alá...

Szia Amanda Te Drága
Megvolt a strandolás
Gondolom... - Gondolom