Kosoly.
Köszönöm a tegnap délutánt.
Naggyonnfassza volt.
Kimondottan jól esett,hogy Atix is és Bigoneoszi szerint is egészen jól kanyarogtam a visegrádi le-föl rohangászásban.
Ők természetesen jobban mentek (kicsit).de az erdő csendjét igazából csak én vertem fel........
Igen... igen! Tudod lehet venni olyan fóliát ami táblában van és akkor olyan mintát vágsz belőle amilyet akarsz és ráragasztod a tankra mert a másik fele öntapadós! És akkor fillérekből meg van az egész!
Láttatok már olyan tank oldalára ragasztható matricát ami univerzális?
Mert a gyári a kawá-hoz horror áron van! Valaki azt tanácsolta hogy lehet kapni a Baumaxban a konyha részen sima lapban és vágjam ki én otthon, de gondoltam előbb megkérdezlek titeket!?
Íme a képek:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Oszi szerint a nagyon szűk kanyarokba úgy megyek be vele mint egy szupermotós......
Köszönöm a tegnap délutánt.
Naggyonnfassza volt.
Kimondottan jól esett,hogy Atix is és Bigoneoszi szerint is egészen jól kanyarogtam a visegrádi le-föl rohangászásban.
Ők természetesen jobban mentek (kicsit).de az erdő csendjét igazából csak én vertem fel........
Ma viszont gyönyörű idő lesz és irány motorozni! Este meg motoros rock koncertre lettem meghívva, valami Mc-s buliba!
Láttatok már olyan tank oldalára ragasztható matricát ami univerzális?
Mert a gyári a kawá-hoz horror áron van! Valaki azt tanácsolta hogy lehet kapni a Baumaxban a konyha részen sima lapban és vágjam ki én otthon, de gondoltam előbb megkérdezlek titeket!?
Azután csúnyának és szegénynek hívnak.