Köszi a leírást, akkor ezek szerint sikerült a hadművelet és boldog a motor tulajdonosa!
Én a héten légszűrőt cseréltem, de közben elég erősen foglalkoztatott a rituális öngyilkosság gondolata mert mire szét szedtem... és összeraktam... Az a baj hogy annyira nem szedték még szét a motort hogy minden kis karom, bolha, pöcök úgy fogta, hogy azt hittem eltöröm mire leszedtem, amúgy nagyon jó pofa megoldás, hogy a légszűrőt be kell csúsztatni a vázba!
A reg adóig nekem is stimmel. Aztán ocsmányiroda. . Ahol azt mondják nem létező a tipus amit vásároltam... ami nem létezik, azt pedig nem helyezheted forgalomba.
Képek frankók Zorró!
Folytatása a VFR-nek.
No ott tartottunk, h az időpont megvolt az NKH-nál. Motor kész, 2 nappal előtte kell kötni egy kötelező biztosítást a vázszámra.
Utána el lehet RENDSZÁM NÉLKÜL menni az NKH-hoz(ott mondták, h a papír érvényes a rendőrökkel szemben is). Itt műszaki, ha már lejárt akkor 2 évre mehet egyből. Persze a VFR-en a gyári dobot hangmérőzték a hülyék...
Ha ez megvan, akkor irány a Vám- és Pénzügyőrség kirendeltsége, ott kitöltik a papírokat(a regadóról), kapsz csekket, avval posta, majd vissza. Itt már megvan minden papírod, evvel kell elmenned az okmányirodába, ott pedig csinálják a rendszámot, forgalmit, vagyonszerzési illetéket befizetsz rá, és kész is.
Akkor megkapod a papírokat
Tátttátátttátátátátááááááá
Közhirré tétetik:
Sajnálatos módon az álltalam meghirdetett gurulást nem tudom bevállalni.
Mindenkitől elnézést kérek!
Nyitó cba-t csinálok és egész héten 16 órázok.szombaton ugyan szabad lennék.(elvileg)
de olyan kiégett vagyok mint egy barna fasz.
ilyen frissen pedig nem ülök fel motorra.
Mindenkitől mégeegyszer elnézést kérek!
bocsika.
Ttátáttátátáttáátátátáttátátátáááááááá
Tátttátátátátátátátáááááááá....
Közhirré tétetik:
Idén is meghirdetem a szakadék túrát!
Szeptember 13.án (szombat)
Találozó 9-től a gödöllői szokásos benzinkútnál.
Indulás:10-kor.
Utirány:Eger.(szakadékom),onnan a mátrai pihegő.onnan haza.
Aki ugy gondolja.....szeretettel várom.
Tatatatattatatatatatattaaaaááááááááááááááááá
Tátttátátátátátátátáááááááá....
Közhirré tétetik:
Idén is meghirdetem a szakadék túrát!
Szeptember 13.án (szombat)
Találozó 9-től a gödöllői szokásos benzinkútnál.
Indulás:10-kor.
Utirány:Eger.(szakadékom),onnan a mátrai pihegő.onnan haza.
Aki ugy gondolja.....szeretettel várom.
Tatatatattatatatatatattaaaaááááááááááááááááá
Én a héten légszűrőt cseréltem, de közben elég erősen foglalkoztatott a rituális öngyilkosság gondolata mert mire szét szedtem... és összeraktam... Az a baj hogy annyira nem szedték még szét a motort hogy minden kis karom, bolha, pöcök úgy fogta, hogy azt hittem eltöröm mire leszedtem, amúgy nagyon jó pofa megoldás, hogy a légszűrőt be kell csúsztatni a vázba!