Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én holnap tervezek valami kis kimozdulást! Egyszerűen ma olyan bolond időjárás volt, egyszer leszakadt az ég utána sütött a nap és ez egész nap felváltva!
Ma felül múltam önmagam .....elindultunk Dobsinába ami pontosan 225 km Gödtől és NEM tévedtünk el , pedig én mentem elöl ..........hazafelé ugyan ez 330 km !
Úgy látom a kedves fórumtárs felületesen olvassa a "sajtó"-t .......hát mához egy hétre
Andry bácsi!
Mi az e-mail címed? Összefutottam itt Augburg-ban valakivel a vonatkozásodban, nem fogod elhinni milyen kicsi a világ!
de melyik nap?
Te inni akarsz!?
Ezt nem is mondtad!
........... ha úgy hozza a sors , miért ne
alkeszek
Bakker, inni fogtok, akkor én nem megyek
....még szép..........11-től indul a piálás.....igaz Zorro
Egy hét múlva találkozunk?!
Láttam a képeket a face-en, biztos jó kis nyaralás volt!
Nekünk ezen a hétvégén lett volna lehetőségünk visszamenni a Dolomitokba, de az időjárás nem fogadott kegyeibe, talán vasárnapra már jó idő lesz...
Sajnos
Na mi van Busapó , letelt ?
akrapovic.

hy hölgyeim ,uraim

aki viberen akar elérni sajnos nem tud mert a telóm kuka.
jövő héten lesz uj.
akkor majd leszek
Pénteki Bild újságban jelent meg! Szegény rabló mindennel számolt, csak azzal nem, hogy magyar az eladó!
Mondtam is a német kollégáknak, hogy vigyázni kell a magyar nőkkel, ha valami nem úgy van akkor úgy pofán ver...
Hy All!

Köszi Mindenkinek! Bár én személy szerint nem most tartom, de köszönöm!
Köszi Oszi!
Várom a folytatást!
Szia Zorró,
2.-ára kapott a kolléga időpontot az NKH-nál, műszakira.
Előtte 2 nappal kell kötni az alvázszámra egy kötelező biztosítást.
Avval a papírral meg a német cuccokkal kell menni műszakira.
Eddig itt tartunk. Folyt köv.
Ha netán valakinek kedve támadna motorozni a Cserhátban , akkor én azt tanácsolom neki , hogy messziről kerülje el azt a "pusztulatot", mármint ami az utak állapotát illeti .....