Na végre "kimozdulunk" egy kicsit.......Menya , Pep és én elmegyünk Dobsina felé ! Örülnénk Vas úrnak is ,mert akkor nem tévednénk el és persze mindenkinek aki úgy gondolja ! Legkésőbb 08:30 környékén el kéne indulnunk..........Five neked azt ajánlom gyere fel a szombati fürdőzésre /még úgysem voltál /, nálam alszol aztán reggel spuri....
Az én elgondolásom:Göd-Balasagyarmat-Salgótarján-Cered-Ózd-Bánréve-Tor
nália-Plesivec-Roznava-Dobsina-Vernar/ szerintem ez lesz a legjobb /...........aztán forduló a 66-os úton Telgart-531-es úton Murán-Tisovec-Hnusta-Sobotka-Lucenec-Velky Krtis-Balasagyarmat-Bp. Viszont ezt nem ártana kinyomtatni térképről , mert ha rajtam múlik....... Kb. 600-as kör lenne..........
Sajnos erre az évre ez már lecsengett.........
Kosoly
Az én elgondolásom:Göd-Balasagyarmat-Salgótarján-Cered-Ózd-Bánréve-Tor
nália-Plesivec-Roznava-Dobsina-Vernar/ szerintem ez lesz a legjobb /...........aztán forduló a 66-os úton Telgart-531-es úton Murán-Tisovec-Hnusta-Sobotka-Lucenec-Velky Krtis-Balasagyarmat-Bp. Viszont ezt nem ártana kinyomtatni térképről , mert ha rajtam múlik....... Kb. 600-as kör lenne..........
"Ez a gyülekezőhelye az egész világegyetem leghitványabb söpredékének!" Obi Wan Kenobi /Star Wars/
Jól éreztem magam!
főleg ha bekenem zsiral