Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Királyt, haggyál már, utól sem érik!
Ha együtt gurulnánk teszem azt itt Németo.-ban, a rendőr bácsi ezért a "kis" hangzavarért úgy meg Zsannettozna, hogy azt öröm lenne nézni!
Majd kiveszem a tompitót és amikor együtt gurulunk nem fogod hallani a talicska nyikorgását............se..............
én még egy felszálló f16-ost se hallok........(természetesen mögöttem.....)
AKRAPOVIC FOREVER!
Igen ez is egy megoldás, vagy lehet ezért van általában a Kawákon sport kipufogó hogy ne lehessen hallani a blokkot!
Csak sok bosszantó apróság történt! Van egy út amit már rég óta fel akarok venni videóra, de vagy a kamerát hagyom otthon, vagy egy bogár pont arra száll és az egész felvételt kitakarja! Na, ma szép idő van, gondoltam legyőzöm a mumust és most sikerül! Szerinted...
Kamera feltöltve, minden lecsekkolva oké most jó lesz, gondoltam! Erre itthon... elfelejtettem elforgatni a lencsét és most oldalt van az egész felvétel! Pedig olyan nehéz ott jó videót csinálni mert annyi kocsi van és a kanyarok 3-4 méterenként vannak és ezért mindenki 30-al megy, de most nem volt senki (csoda), és fektettem a motort jobbról balra és jót mentem!
Aztán a kártyát nem fogadta el a benzinkút az Osztrákoknál, amikor megálltunk Lindau-ban hogy végre fagyizunk a cipőmnek levált a talpa (ez az a fajta amiről nemrég volt felírás a haya fórumon), megállunk még egyszer fura hangok jönnek a blokkból (sima szívrohamot kaptam), utána többször nézem, hallgatom, semmi... Fucking Kawa!
Amúgy nagyon szép nap volt csak ezek az apróságok ne lettek volna!
amajorpontbrokerkukacgmailpontcom
Mert?
Megjöttünk a motorozásból 405 km lett a vége szikrázó napsütés, de inkább el se mentünk volna...
2 mm volt körbe mikor elindultam
Elvitték az UFÓ-k
Mi a tossz van ezzel a fórum alapító gyerekkel ?
Nekem mára motorápolás + "melegítés" jövő hétre
Indulás motorozni!
Szépen lekopott a közepe!

Jó ez még, csak esőt ne kapj vele!
A tegnapi eredmény
Kecskemétre vittem el unokaöcsémet a gokartpályára, de foglalt volt, úgyhogy Euróring lett belőle, de hamar kiderült nincs mit tanítani neki, őstehetség, ( remélem nem olvassa mert elvesztem az ázsiómat )
Merre voltatok "szögedi betyárok" ?
Ja, most meséli éppen
"kiskopper"-ral meg a barátnőjével............elvittem a fiatalokat világot látni , vaaaaaagy ők vittek el engem .......már nem emlékszem.....
Kivel voltál?
Nekünk tökéletes 25 C.......erős szél , de az esőt megúsztuk