szigetszentmiklóson egy bontóban.
nála vettük meg atix-al az első villát is meg az oldalidomot....
gondoltam ha akkor nem baszott át akkor most sem fog...
és ugy tünik igazam lett....olyan a váz mintha sosem lett volna motorra szerelve.
Sem a segédvázat, sem a fejkonzolt nem lehet visszahajlitani. Vagyis lehetni lehet, de mindig el fog törni a kapaszkodó 2 oldalán a segédváz. ( napokat szoptam vele)
Ha vas, és nincsen nagyon elgörbülve, akkor melegítéssel vissza lehet, csak az a kérdés, hogy sikerül pont oda hajlítani, ahova kell.
Ez olyan lehet mint a fejidom konzol, ha az egyszer elgörbül, akkor azt már tekergetheted, soha nem lesz olyan mint az eredeti.
És ezek ugye fő alkatrészek, és a többi hozzá csatlakozó lakatrészek helyét határozzák meg. Egy pici itt, egy pici ott, és a végeredmény hogy minden egy picit csálén áll a motoron.
Szerintem aha van rá lehetőséged, akkor inkább vegyél, de azzal is nagyon kell vigyázni, hogy honnan veszed, mert ugye csak akkor veszed észre hogy egy tekergetett alkatrészt kaptál, amikor már felszerelted.
Egy ismerősöm vett busára bontóba segédvázat(25 e.Ft), de vissza is vitte, mert el volt tekeredve.
mondjuk egy ilesmire gondoltok osztrák útnak?
alpesi levegőzés
Egy osztrák túrát szorgalmaznék én is!
nála vettük meg atix-al az első villát is meg az oldalidomot....
gondoltam ha akkor nem baszott át akkor most sem fog...
és ugy tünik igazam lett....olyan a váz mintha sosem lett volna motorra szerelve.
a mai nap!
MA MENTÜNK EGY PICIT az Atixal!
bebe
de gyóóó volt
Idén mindenképpen össze kéne hozni egy ilyen túrát!
Video
Térkép.
Képek.
Hol vettél ilyen gyorsan?
20 pénz. cseregaranciás.
Ez olyan lehet mint a fejidom konzol, ha az egyszer elgörbül, akkor azt már tekergetheted, soha nem lesz olyan mint az eredeti.
És ezek ugye fő alkatrészek, és a többi hozzá csatlakozó lakatrészek helyét határozzák meg. Egy pici itt, egy pici ott, és a végeredmény hogy minden egy picit csálén áll a motoron.
Szerintem aha van rá lehetőséged, akkor inkább vegyél, de azzal is nagyon kell vigyázni, hogy honnan veszed, mert ugye csak akkor veszed észre hogy egy tekergetett alkatrészt kaptál, amikor már felszerelted.
Egy ismerősöm vett busára bontóba segédvázat(25 e.Ft), de vissza is vitte, mert el volt tekeredve.