térjünk hát nyugovóra!
szólt a király ,majd trónjáról felállva magabiztos léptekkel a királyi háló felé szaporázta a lépteit.......
tá-tááááá-tá-táttátátááááááá........
Amikor a Hayabusa tönkremegy, akkor minden egyéb már régen széthullott feltéve, hogy az összes egyéb típus hayabusa jellegű igénybevételt kap. Ehhez persze az kellene, hogy minden motoros úgy akarjon motorozni, ahogyan a tipikus Hayabusa felhasználó szereti a motorozást. Persze ez nem így van, mert a legtöbb kolléga csak amolyan himi-humi aszfalton szédelgő rosszabb esetben száguldó harcos. Ergo: Aki nem Hayabusa szerűen használja a gépét, annak lehet, hogy nem megy tönkre, ezért azt hiszi, hogy az övé egy jó gép. Persze azon a szinten, ahogy az adott illető használja, lehet, hogy valóban jó, de persze nem egy HAYABUSÁHOZ képest. Ugye ez viszont soha nem derül ki számukra, mivel soha nem fogják úgy igénybe venni a gépüket, ahogyan egy Hayabusás. bármikor igénybeveheti büntetlenül, míg ha az egyéb márkát birtokló kolléga megpróbálná azt amit egy Hayabusa tulaj akármikor simán megtehet, hamar rápirkadna gépe halandó mivoltára. Ezt viszont csak és kizárólag a Hayabusa felhasználói tudják, mivel csak nekik van Hayabusájuk, és így csak ők tudják, mit bír egy Hayabusa. Ebből ered, hogy sok oktondi száll vitába a busásokkal arról, hogy kinek van jobb motorja, mint a Hayabusa de ez nem baj. Mi busa tulajok csak mosolygunk szegény tudatlanok fáradt melldöngetésén, és élvezzük azt ami csak nekünk, hayabusa tulajoknak van, nevezetesen a GSX1300r HAYABUSA
és a király a homlokára ütve felkiáltott:
Robotos lovag!
azokra nem gondolsz akik 280-as végsebességű motorokkal is endúróznak?
.....majd saját viccén hangosan hahotázva visszaült a trónra és hamiskás mosollyal figyelte a lovagok értetlenkedő tekintetét...
Csak a két labancz-ot voltam hajlandó nevemre venni
én már ittam.vacsi után
de ha azt mondom hogy 2,5 éve ünnepelek
De lassulni kéne
Én csak ezt is használom (mint a Busát), a csajom vette.
Nekem nincs autóm, és Busám sem.
Nem vagy Te kislány!
És különben is, most vetted meg Te is a világ legjobb motorját
Bérbe nem adod?
Vagy szívesen elkísérlek a következő sarazásodra
Sajna nekem most nincs......
Így legyen 5 ösöm a lotton
szólt a király ,majd trónjáról felállva magabiztos léptekkel a királyi háló felé szaporázta a lépteit.......
tá-tááááá-tá-táttátátááááááá........
majd a kürtök elhalgattak....
Atix!...a halad tulélte?
Halvacsorádat elköltötted-e már?
avagy zöldike nevezetű tengeri sárkányod elevezett a latrina zuhatagával?.....
Robotos lovag!
azokra nem gondolsz akik 280-as végsebességű motorokkal is endúróznak?
.....majd saját viccén hangosan hahotázva visszaült a trónra és hamiskás mosollyal figyelte a lovagok értetlenkedő tekintetét...