Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2
Ha már itt tartunk nekem sincs Busám bátyám vette csak nálam ragadt

Csak a két labancz-ot voltam hajlandó nevemre venni

én már ittam.vacsi után

de ha azt mondom hogy 2,5 éve ünnepelek
De lassulni kéne
De azért iszok egy sört.

Én csak ezt is használom (mint a Busát), a csajom vette.
Nekem nincs autóm, és Busám sem.
Ezt meg ünnepelve iszok is egy sört
Nem tudtad, hogy Robotos igazából suzuki függő.Még a kocsija is suzuki.
Nehogy bedurcizzál mááá!
Nem vagy Te kislány!

És különben is, most vetted meg Te is a világ legjobb motorját
Pár

Bérbe nem adod?
Vagy szívesen elkísérlek a következő sarazásodra

Sajna nekem most nincs......
Ugy látom ma este mindenki jól betépet, dehogy Five is...?!
Pep kösz hogy átírtad így már nekem nem kell!
Elég és jó éjt királyunk!
Five nagy vagy és csendes mint az óceán! bár túl sokat nem értettem ez előzőekből
A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni.
Az élet előttem áll, és én nem látok tőle semmit.
És hogy viseled? (a többit)

Így legyen 5 ösöm a lotton
A hipochondria az egyetlen betegség, amiben nem szenvedek.
mondtam hogy lesz aki megsértődik.....
térjünk hát nyugovóra!
szólt a király ,majd trónjáról felállva magabiztos léptekkel a királyi háló felé szaporázta a lépteit.......
tá-tááááá-tá-táttátátááááááá........

majd a kürtök elhalgattak....
Amikor a Hayabusa tönkremegy, akkor minden egyéb már régen széthullott feltéve, hogy az összes egyéb típus hayabusa jellegű igénybevételt kap. Ehhez persze az kellene, hogy minden motoros úgy akarjon motorozni, ahogyan a tipikus Hayabusa felhasználó szereti a motorozást. Persze ez nem így van, mert a legtöbb kolléga csak amolyan himi-humi aszfalton szédelgő rosszabb esetben száguldó harcos. Ergo: Aki nem Hayabusa szerűen használja a gépét, annak lehet, hogy nem megy tönkre, ezért azt hiszi, hogy az övé egy jó gép. Persze azon a szinten, ahogy az adott illető használja, lehet, hogy valóban jó, de persze nem egy HAYABUSÁHOZ képest. Ugye ez viszont soha nem derül ki számukra, mivel soha nem fogják úgy igénybe venni a gépüket, ahogyan egy Hayabusás. bármikor igénybeveheti büntetlenül, míg ha az egyéb márkát birtokló kolléga megpróbálná azt amit egy Hayabusa tulaj akármikor simán megtehet, hamar rápirkadna gépe halandó mivoltára. Ezt viszont csak és kizárólag a Hayabusa felhasználói tudják, mivel csak nekik van Hayabusájuk, és így csak ők tudják, mit bír egy Hayabusa. Ebből ered, hogy sok oktondi száll vitába a busásokkal arról, hogy kinek van jobb motorja, mint a Hayabusa de ez nem baj. Mi busa tulajok csak mosolygunk szegény tudatlanok fáradt melldöngetésén, és élvezzük azt ami csak nekünk, hayabusa tulajoknak van, nevezetesen a GSX1300r HAYABUSA
forditásban:
Atix!...a halad tulélte?
Télálló Atix lovag!
Halvacsorádat elköltötted-e már?
avagy zöldike nevezetű tengeri sárkányod elevezett a latrina zuhatagával?.....
Baszki a felét se értem a hadoválásodnak, de akkor is kurva vicces....
és a király a homlokára ütve felkiáltott:
Robotos lovag!
azokra nem gondolsz akik 280-as végsebességű motorokkal is endúróznak?
.....majd saját viccén hangosan hahotázva visszaült a trónra és hamiskás mosollyal figyelte a lovagok értetlenkedő tekintetét...