Tudom, hogy otthon vagy az akvarisztikában meg ilyenk. Ezért kérném most a tanácsod. Délelőtt kaptam egy halat! Nagyon jófej, felfalta a szomszéd összes többi halát. Áthozta, én meg röktön el is neveztem Ződinek! Elszaladtam Béláékhoz akváriumért de mire hazaértem kajak bealudt. És már pofozgattam is meg minden de nem akar magához térni. Szerinted? Mostmár kurva ideges vagyok. Gondoltam kap egy órát még, és lehuzom a klotyón...... Lehet ,hogy csak nagyon fáradt? A tieidet is ilyen nehéz felébreszteni?
Hát szerintem körbejártam ezt a kérdést és sok kesztyűt megnéztem. Voltam az euromotorba spyke kesztüket néztem volt is akcióba(!) 51-ért olyan ami esetleg tetszene
Aztán elmentem a superzone-ba ott a kesztyű kinézete nem tetszett!
Motoroázisba meg szintén 50-60-ért
Aztán megnéztem a pardi honlapját és beleszerettem az alpinestars kesztűkbe! Szintén körbejártam a kérdést és sajnos hamisítják őket ugyhogy a 60 ezres kesztyűket 20ért hírdetések is csak mézesmadzagok!
Meg aztán minek nekem vesenykesztyű 50-80ért? Erre irtam hogy nem vagyok én Rossi, nem versenyzek csak túrázunk és erre kerestem egy könnyű nyári kesztűt. És ezután csak alpiestars kesztyűm lesz az tuti! Egy miliméter kitérés sincs a varrásba és baromi igényes, szóval le vagyok nyügözve!
Ja az eredeti kérdésre a válasz: 17ért vettem és Sp8 a neve!
Majd megmutatom ha meetingelünk.
És mindenki aki nyitott az uj dolgokra.
Ez az igazi szuper NAKED
A Moto Guzzi alatt van jól nézd meg mert ez a jövő
Apropó. tegnap találkoztam egyik autoddal gombán
És haa nem lesz hó
Biztos, hogy még élt, amikor kaptad?
Tudom, hogy otthon vagy az akvarisztikában meg ilyenk. Ezért kérném most a tanácsod. Délelőtt kaptam egy halat! Nagyon jófej, felfalta a szomszéd összes többi halát. Áthozta, én meg röktön el is neveztem Ződinek! Elszaladtam Béláékhoz akváriumért de mire hazaértem kajak bealudt. És már pofozgattam is meg minden de nem akar magához térni. Szerinted? Mostmár kurva ideges vagyok. Gondoltam kap egy órát még, és lehuzom a klotyón...... Lehet ,hogy csak nagyon fáradt? A tieidet is ilyen nehéz felébreszteni?
Aztán elmentem a superzone-ba ott a kesztyű kinézete nem tetszett!
Motoroázisba meg szintén 50-60-ért
Aztán megnéztem a pardi honlapját és beleszerettem az alpinestars kesztűkbe! Szintén körbejártam a kérdést és sajnos hamisítják őket ugyhogy a 60 ezres kesztyűket 20ért hírdetések is csak mézesmadzagok!
Meg aztán minek nekem vesenykesztyű 50-80ért? Erre irtam hogy nem vagyok én Rossi, nem versenyzek csak túrázunk és erre kerestem egy könnyű nyári kesztűt. És ezután csak alpiestars kesztyűm lesz az tuti! Egy miliméter kitérés sincs a varrásba és baromi igényes, szóval le vagyok nyügözve!
Ja az eredeti kérdésre a válasz: 17ért vettem és Sp8 a neve!
Majd megmutatom ha meetingelünk.
Ezt már megvetted vagy csak ki van nézve?
Érdekelne engem is hasonló kesztyű,ugyanis még nem van nekem.Csak kölcsön kesztyűvel járok.
Meg mibe fáj egy ilyen?
(onnan hogy elindultam itthonról)
M5 Ochan Trafi szemből nem mentem gyorsan 6.ba 7000 fordulaton
Felfelé Dobogókönek minden fasza tapad ragad a guma .Na de csak az Esztergomi lefordulóig . onnan PARA ,levél ,viz ,hideg . PFFuj.
Zsíroskenyér tea
Viszafelé megintcsak jót jöttünk aztán az M5-ösön Megmutattük miért a HAYABUSA az útak királya
Igaz Gabi?
A motorozás kimaradt
Fürdés meg piálás viszont bejött!
Szeva.
Milyen kérdésd ez
Szerinted kié
Az enyém és kész
Milyen volt a hétvége ?
Látom megvolt az euro-ringezés! Kié a legjobb köridő?