Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki akar pénteken 19-kor meetingelni az M3 mekiben?
Nekünk és ZoliCBR-nek jó lenne.
Na akkor most mi van a meetinggel?
Ja és még v.mi.

VFR 750 Peti !
GYÓGYULJ MEG
És gondolkodj el a Szombaton
Napot
A szombat. legalábbis nekem, mert még pályázni is mehetnénk.
Ugyhogy rajta mindenki!
PÁLYÁRA FEL!
A pántek az már most Zűrös nekem Úgyhogy le is húzom magam a litáról.

Ui: Aki kutyát és macskát eszik az nem. . . . . . . (amit ide irtam azt kitöröltem nehogy megbántsam a lánylelkűeket akik magukra veszik)
De ez sokszor szerepelt benne

Dehát a világ nem tökéletes és én nem tudom eegyedűl azzá tenni. de legalább megpróbálom
Zsiiiiiiir!
Már kiis cseréltem, menek kipróbálom gyó lett ő?!
Jó reggelt Mindenkinek!
Ha jó idő lesz akkor felőlem rendben!
Jóreggelt!
Tegnap megjött az uj benzinpumpám... Lehetne a meeting az E-ringen, aztán visszafele beülnénk valahova! Vagy ott is van beülőps rész! (kaja, pia)
REGGELT!
Nekem a szombat este sajnos nem jó.
Reggelt!
A szombat este 6-7 nem jobb senkinek?
Ha nem, akkor nekünk mind1.
Jó a péntek este!
18-19 óra körül?
Na jó , ezzel szerintem mindenki tisztában van aki csak egy kicsit is nyitott a világra.
Az is nyilvánvaló, hogy a hatalmas nyereség miatt piszkálják sokan az ilyen gyors étterem hálózatokat.
Ilyen elgondolásból megvizsgálnám a kínai éttermeket, hogy mi is van benne!?
(én nem bánom ha nem bomlik szét másnap, de azt már sokkal inkább, amikor már a tányéromon is romlott ételt kapok)
Én kerültem már sajnos kórházba egy kínai étteremből ....
Nyilván való hogy nem napi rendszeres étkezésre való meki, de ritkán meg lehet enni, és szerintem még jó is, ha nem eszik sokszor ilyen ételeket az ember.
Ha meeting lesz akkor kéretik felírni a fórumra, habár csak este 8körül tudok ránézni...
Hát Te tudod bár ez inkább a Szöszi problémája! Max lefújja hajlakkal!
Vagy kivasalja!
Vagy mittom én mit csinál vele!
Hurka pálcát kötöz mellé!
Bár a kajával néha én is igy vagyok ha megkívánom és jólesik (nem az eső) akkor megeszem még ha kutyából is van!
A macskát nem szeretem annyira !
hát barátaim...
mennem kell csucsukálni...
mert holnap akció van...(hogy rohadnamegazösszesmártonnapiliba!)
jóéjt mindenkinek!
hát.....
azt hogy nyálas lettél volna azt tényleg nem lehet mondani.....
nemááááááááááá.....
mióta lettél ilyen tudományos?
én pontleszarom hogy mi van benne ha megkivánom!
a teljesitőképességromlás sem izgat.....eddig sem állt föl...
Péntek?
Ha már Mekibe akartok menni, gondolkodjatok el rajta mit is ehettek...
Egy hamburger bomlása 180 nap alatt!
A poén az hogy a megvételtől számított második naptól semmi sem változott a hamburgerben...

“Április 10-én vásároltam az ételt, eleve azzal a kifejezett szándékkal, hogy kinn hagyom, hadd lássam, hogyan boldogul. Azért pont McDonald's, mert ez volt a legközelebb a lakásomhoz, de a projekt szempontjából bármelyik másikat is választhattam volna az egymillióféle New York-i gyorsétteremláncból. Az első jelenség, ami megdöbbentett, hogy a második naptól már semmi illata nem volt. A második pedig, amit észrevettem, hogy ettől kezdve a kutyáim sem mutattak már semmi érdeklődést iránta” - számolt be a Daily Mailnek az október 14-én már 187. napja folyó kísérletről.

Csupán érdekességként...

Lehet, hogy tényleg kibírja 12 évig

Davies saját bevallása szerint egy városi legendából merítette az ötletet: eszerint valaki 12 éven át őrizgetett egy hamburgert anélkül, hogy az étel rohadni kezdett volna. Barátai óva intették tőle, hogy felüljön az ilyen sztoriknak, úgyhogy a fotóművésznő úgy döntött, nem is ül, inkább személyesen jár utána a pletyka igazságtartalmának.

78 féle élelmiszerpiari műanyag egy menüben

Ettől függetlenül sem ő az első, aki megpróbálta bebizonyítani, hogy az akár 78 féle adalékanyagot is tartalmazó műanyag "ételek" gyanúsak, és jobb óvatosnak lenni a fogyasztásukkal. Joanne Bruso denveri nagymama ugyanilyen módszerrel egy egy évig (sikertelenül) rohadni hagyott Happy Meal-menüvel szerette volna felhívni a figyelmet a gyorséttermi táplálkozás veszélyeire, és ugyancsak a McDonald’s volt a célpontja Morgan Spurlock híres, 2004-es dokumentumfilmjének, a Super Size Me-nek is, amelyben a rendező saját bőrén bizonyította, mi az eredménye, ha 30 napon át az étteremlánc termékein él. Spurlock 11 és fél kilót hízott egyetlen hónap alatt, testtömege 13 százalékkal, koleszterinszintje az egészséges érték 230 százalékára emelkedett, hangulatingadozások és szexuális teljesítőképtelenség gyötörte, elzsírosodott a mája, és az egyhavi kísérlet után 14 hónapig tartott, míg vissza tudta nyerni kiinduló testsúlyát.

szóval mikor megyünk Mekibe?
Na jó a viccet félretéve, balesetet szenvedett a rám bízott gép és csak azért kaptam meg a céges mercit
Semmi Extra. Csak leirtam amit gondoltam,ÖSZINTÉN minden nyálas kedveskedés nélkül.
ENNYI.
4009 hsz.
Ez az új dizájn!