Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dev.
Csak 1et mondok.
Magyarembernek Magyar termék!
3 év gari.
Ár
Minőség
Szépség
E minősités(TÜV engedély)

1et jelent Martin "Minden ami hallható"

Ja és ha bármi bajod van pl:karcos lett a palást vagy sérült,NEM kell heteket,hónapokat várni arra hogy valaki szerezzen 1dobot vagy keresgélni ,kérdezgetni ki tudná megjavítani.

De az az igasság hogy véleményt mindenki tud mondani de csakis TE vagy aki meghozod a döntést.

(vagy Martint veszel vagy kizárlak )

mindenki
szép napot mindenkinek!
Dev!
ne vásárolj dobot amig az enyémet nem hallottad!
bármit veszel megbánod!(amikor mögöttem jössz majd.....merthát holmáshol jönnél...)
Napot!
Az oldalára van írva.
USA-ból jött.
Estét!
TwoBrothersnek kib@szott jó hangja van
Tehát nekem mindegyik tetszett legyen az a bódis,akra,martin,twobrothers talán az akrának meg az uccsónak jó mély a hangja alapjáraton, az bejön!
Az igazat megvallva nekem pont, hogy kívülről tetszik.Hangok közötti különbségek még nem fogtak meg.
Nekem a two brothers hangaj mindennél jobban tetszik, de a kinézete az nem.
ÖÖÖÖ!

Na jó, érdeklődtünk már a Zizó féle dolgokban valszeg az lesz!
Helyes!
És milyen elektronikát veszel hozzá?
Simán

Egyébként azért teszem mert már tényleg szeretnék venni az enyémre és a Robotoséké tetsik! (de még mindig az aprókavics a legjobban )
Indítod a lavinát?
HÍ!

honnan vetted a kipuffodat? az érdekelne engem
Nincs tovább!
Ma sokan motoroztak Mátrában!
Hova tovább Zozo!
Igazából szeretnék egy új motort venni, mert ugye az ember szeretne mindig fejlődni, de annyira sokat költöttem rá, és annyira rendbe rakattam, hogy így már nincs szívem megválni tőle.
Szerintem az új meg a régi között nincs olyan nagy különbség, hogy megérjen több mint 1 milliót. Ami nekem eddig nem tetszett az az első futómű, de úgy látszik, hogy azt is sikerült az igényeimnek megfelelő szintre feljavítani.
A jó motorok nem eladók!
Én a tiédre pályázom!
Még jó, hogy kiderült!
Nagyon vigyázni kell a mert rengeteg "hibátlan, alakalmi" vétel van a piacon.
OKÉ!
Csak annyi, hogy volt egy vétel egy 2004es busára, de megsúgták a szalonból a srácok (mert jóba vagyok velük), hogy valami van a géppel mert amikor lekerült a yoshi a gépről akkor észrevették, hogy füstöl a motorja, de perse a gazdája azt mondta Ő nála nem füstölt... persze... persze...
uhh örülök!
Gábor!
Beraktam a villaszárakat, és ki is próbáltam.
Valóban sokkal jobb lett, megérte költeni rá.