Bár nagyobb a hengrűrtartalma, lomhább az M800-nál. Az űléspozíciója nekem nem kényelmes, mintha egy sámlin ülnék. Gyári állapotban nem alkalmas hosszabb túrára. Városi motornak mondanám, persze nem Budapesten mert a 2-3 centis aszfalthiányon már koppan az eleje.
Nekem csak majdnem lett, de miután kipróbáltam már nem sajnáltam, hogy maradtam az M800-nál. Viszont keresd ezen a fórumon "danny22"-t neki van. http://forum.index.hu/Article/...
Kedves chopperesek!
Szeretnén kérni tapasztalt motorosok véleményét:
30 év autózás után leszek kezdő motoros, nyugodt poroszkálásra, túrázásra keresem első motoromat. Az 1000 c3 feletti kategóriában, a Shadow-Intruder-DragStar háromszögben gondolkodom, 2000 körüli évjáratban. Szerintetek nyugodtan kezdhetek egy 300 kg körüli géppel? (190 cm és 95 kg vagyok, és talán már benőtt a fejem lágya) Vagy okosabb, ha 750-800 c3 nél kezdek?
Másik kérdésem: egy ideje kacsintgatok egy 99-es évjáratú, jól felszerelt, szép állapotóú 1500-as Intruder-re. Tul.képpen nagyon tetszik, de jó lenne tudni, milyen érvek szól(hat)nak ellene?
Vagy: szól-e jól megfogalmazható érv a Shadow mellett? eddig csak olyanokat hallottam, hogy mindegyik jó, "de hát a Honda azért mégiscsak Honda..."
Köszi előre is, ha segítetek a döntésben!
eladóvá vált szeretett hátaslovam. yamaha dragstar 1100. 2001 es évjárat. a motor irányára 1,2 M. képeket és további infót tudok küldeni e-mailben. érdeklődni itt lehet: vlaci1983@gmail.com
Üdv mindnekinek!
Rég jártam itt,talán a régiek emlékeznek,hogy én találtam ki a topik címét. Amiért előbukkantam annak oka az,hogy eladnám a 2001-es modell C2 -es a vt 750 es Hondámat. Sajnos kihasználatlan,most műszakiztam,de februárban lejárt. EZ jelzi is,hogy mennyire van időm motorozni :( Most vettem észre ,hogy nincs műszakim.
Szóval friss műszakival , cobra csövekkel,igen szép hangja van :), króm hűtőmaszkal,táskatartókkal. 1050000 Ft 260000 km-er van benne. akit érdekel az a 30 2575038 számon érdeklődjön.
Tisztelt Chopperesek !
Sajnos még nincs saját gépem.
Régi vágyam hogy tulajdonosa legyek egy igazi morcos V2 - nek.
Családom nem kis győzködése után, áruba vagy inkább cserébe bocsátom motorcsónakomat.
Ha ismersz olyat akit esetleg érdekel a csere, lécci írj.
Köszönettel: István
itt http://youtu.be/efhnX77m5RA
Aprillia classic 50-hez keresek lábtartót olcson.
Olyat keresek ami jól nézz ki.
Ha valaki tud segitsen hogy tudnék hozzá jutni.
Elöre is köszi
18500.- Ft
06208042724
Keresek Yamaha Wild Starra első lámpát és első indextartó konzolt!
dragjano@gmail.com
DE mi is a baj a sporival?
Valakinek van itt sportstere?
(A fekete lemosható.)
Hogyha valakit érdekel volna egy eladó Vt700-as épités alatt álló motorunk.
Tel:06206128887
bontospityu.hupont.hu
V2-es alkatrészek eladók!
PL:VT500 Ascot,VT500,VT500e blokk alkatrészei,xv535,xvs650,xv920 tr-1.
Honlap:bontospityu.hupont.hu
Tel:06206128887
Eladó egy vadonat új Gábor Gábor féle bőr motoros csizma! Csak nagyembereknek!
06 70 661 5596
Alakithatnánk egy klubot!
Szeretnén kérni tapasztalt motorosok véleményét:
30 év autózás után leszek kezdő motoros, nyugodt poroszkálásra, túrázásra keresem első motoromat. Az 1000 c3 feletti kategóriában, a Shadow-Intruder-DragStar háromszögben gondolkodom, 2000 körüli évjáratban. Szerintetek nyugodtan kezdhetek egy 300 kg körüli géppel? (190 cm és 95 kg vagyok, és talán már benőtt a fejem lágya) Vagy okosabb, ha 750-800 c3 nél kezdek?
Másik kérdésem: egy ideje kacsintgatok egy 99-es évjáratú, jól felszerelt, szép állapotóú 1500-as Intruder-re. Tul.képpen nagyon tetszik, de jó lenne tudni, milyen érvek szól(hat)nak ellene?
Vagy: szól-e jól megfogalmazható érv a Shadow mellett? eddig csak olyanokat hallottam, hogy mindegyik jó, "de hát a Honda azért mégiscsak Honda..."
Köszi előre is, ha segítetek a döntésben!
köszi
eladóvá vált szeretett hátaslovam. yamaha dragstar 1100. 2001 es évjárat. a motor irányára 1,2 M. képeket és további infót tudok küldeni e-mailben. érdeklődni itt lehet: vlaci1983@gmail.com
Rég jártam itt,talán a régiek emlékeznek,hogy én találtam ki a topik címét. Amiért előbukkantam annak oka az,hogy eladnám a 2001-es modell C2 -es a vt 750 es Hondámat. Sajnos kihasználatlan,most műszakiztam,de februárban lejárt. EZ jelzi is,hogy mennyire van időm motorozni :( Most vettem észre ,hogy nincs műszakim.
Szóval friss műszakival , cobra csövekkel,igen szép hangja van :), króm hűtőmaszkal,táskatartókkal. 1050000 Ft 260000 km-er van benne. akit érdekel az a 30 2575038 számon érdeklődjön.
Sajnos még nincs saját gépem.
Régi vágyam hogy tulajdonosa legyek egy igazi morcos V2 - nek.
Családom nem kis győzködése után, áruba vagy inkább cserébe bocsátom motorcsónakomat.
Ha ismersz olyat akit esetleg érdekel a csere, lécci írj.
Köszönettel: István
V2-es alkatrészek eladók pl:VT 500-600-750,Yamaha xvs 650 stb..
bontospityu.hupont.hu