Hali !
Jász-Nagykun-Szolnok Megye, Jászapáti városából. remélem van, lessz hozzám közeli "kolléga" ha netán valami tanács kellene. Nekem még elég hiányos az ismereteim erről a típusról.
Horvátország, Zadar után mentünk fel a hegyekbe és ott valahol, de arrafelé nem ritka az aknaveszély. Ezért nem lehet off-road túrákat szervezni pedig kérdeztük.
Sziasztok !
Szertnék érdeklődni, hogy a Yamaha 750 Se leedő verdámhoz, fórumot, klubbot, vagy csak olyan embereket akiknek ez a típus van hol, merre lelem meg?
Minden apró dolog, mi kapcsolatos ezzel, jól jön. Köszönet.
Csak akkor megyünk így ha messzire megyünk és pályázunk, normál túra azért nem ilyen, a CC-ekkel is szoktunk menni Ők pedig többnyire lassab tempóval közlekednek mellékutakon.
Én a szomszéd városban lakom, Hevesen.
Bár nem vagyok nagy motor szakértő, de amiben tudok szívesen segítek!
ui.: Kozol ismer és tudja számom is!
Jász-Nagykun-Szolnok Megye, Jászapáti városából. remélem van, lessz hozzám közeli "kolléga" ha netán valami tanács kellene. Nekem még elég hiányos az ismereteim erről a típusról.
Szertnék érdeklődni, hogy a Yamaha 750 Se leedő verdámhoz, fórumot, klubbot, vagy csak olyan embereket akiknek ez a típus van hol, merre lelem meg?
Minden apró dolog, mi kapcsolatos ezzel, jól jön. Köszönet.
Én kamionnal jártam ki akkor még Jugoszlávia volt ,SFOR cuccot vittünk ki
Te Tsanyi a többi ember hova tünt a fórumról?
Egyszer már elmegyek hozzátok valamikor mert kiváncsi vagyok ,de nem hétvégén mert titeket otthon találni reménytelen
ha hallanád mi megy itthon a 4 nővel ez már fel sem tünne