Üdv, sziasztok!
Valaki tudna segíteni? Folyamatosan a futóművel kínlódok. Kérdésem lenne....
A hátsó rugós tagot és kutyacsontot összekötő háromszögeknek,hogy kell a helyükön lenni?
Van rajta egy pici nyíl,... annak merre kell néznie?
Illetve valaki a gyári háromszögeket nagyjából le tudná nekem mérni? Vagy esetleg egy képet lőni róluk?
Köszönöm előre is.
Szerintem vidd el ez 2 ütemű szakihoz. A te gépednek még fontosabb a jó beállítás mint a 4 ütemű gépeknek. Rengeteget jelenthet erőben és fogyasztásban is.
Sziasztok!
Kérdezném, hogy egy 2006-os Cagiva Raptor 125-ben hol lehet gyári fojtás? Gyárilag le van szabályozva 15 LE-re. De ha jól tudom, majdnem a duplája kihozható belőle, ha eltávolítjuk a fojtást. Olvastam már hogy a kipufogó könyökben közel a blokkhoz van egy szűkítő, meg olyat is hogy magát a gyújtás elektronika is leszabályozza a fordulatszámot. Mentem már vele közel 140-et óra szerint úgy hogy 75Kg vagyok.
Kinek van esetleg tapasztalata?
Köszi!
Üdv, Csabi
Azt tudom, h az Xtra Raptor rugóstagjával ez az alu resz nem ment be a 650-esbe, bar a rugóstag magasabb volt, mint a 650-es Raptor gyári rugóstagja. A méretei az alabbi képek alapján: 7-6-5 cm lyukközepet nézve. Bocsi, de tolomérő nem volt kéznél.
Kedves Csoporttársak!
13 év "Raptorozás" után idén nyáron megváltam szeretett motoromtól. :( Két gyári dolog maradt a motoromból, amit első körben itt kínálnék eladásra. Ezek:
1, A kipufogó és a váz között lévő gumis rezgéscsillapító részek, hőszigetelő alátétekkel, vadi újonnan, véletlenül 4-et rendeltem belőle és így egy pár megmaradt, 650-es Raptorhoz; valamint
2, hátsó rugós tag és "kutyacsont" közötti "háromszögek", használtan, Cagiva Xtra Raptor 1000-hez.
Ha valakit érdekelnek a fent említett alkatrészek, akk az írjon! ;)
Üdv Mindenkinek. A 2001- es évjáratú 650 és Raptoromon első féktárcsákat kell cserélnem. Van valakinek valamilyen ötlete honnan lehet a legolcsóbban beszerezni? Válaszotokat előre is köszönöm!!
Sziasztok!
2007-es 650 ie Raptorom önindító reléje megadta magát, kattog, nem húz be.
Melyik másik márkájú motoré jó hozzá? Kifejezetten Raptorhoz nem tudtak adni önindító relét.
Előre is köszönöm a segítséget.
Köszi.