Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.
Érdeklödnék van e valakinek Cagiva frecciahoz kormánycsutka,index relé,gyári jobb oldali visszapilantó-tükörrel együt.
És esetleg valaki tud e segiteni a power-t bekötni.
Elöre köszi
üdv
Helló mindenki !Cagiva super city 50-es hez keresnék az ön indítójából ,a szabadan futó alkatrészét ! Ha tud valaki segítsen! Előre is köszönöm !
Szia!
Semennyire nem nehéz. Csak olyat válassz, aminek szintén mechanikus a powere (Freccia C9, korai C10, cruiser, tamanaco), mert egyébként valahogy meg kell oldani a powermotor elhelyezését, amihez a Tamanaco vázon nincs meg a hely, de egy kezdő hegesztő is meg tudja ezt oldani. Ha csak az öntvényt nézzük, be tudnád csavarozni a Mito blokkot is gond nélkül. Talán annyi az eltérés, hogy a mito hengereknek (kivéve a korai Mito 1) 35mm a kipufogó nyílása, nem 33, mint a Tamanacód kipufogója. De át kell tenni a hengert az új blokkra. Ezentúl csak a szívócsonkot és a termosztát házát kell még átszerelned és mehet is a motor.
Ja és már újra idetévedtem, volt nekem ugye egy cagiva tamanacom-m power szelep hibával. Na az egész történet egy totális váltó széthullással ért véget, szóval kuka a blokk. Ha valaki tud komplett jó működő eladó blokkot hozzá, ne tartsa magában legyen szíves, illetve az volna a kérdésem, hogy más típusok, mondjuk freccia, mito blokkját milyen nehéz bele varázsolni?
Vegyél egy ilyen mz munkahengert, ugayn az:
http://www.futarmotorosbolt.hu...
Sziasztok!

Ki tud Cagiva Elephant / Tamanaco 125ös enduróhoz Hátsó főfékmunkahengert?
Az enyémből folyik az olaj..
Már sok helyen nézegettem, de még semmi.
A Vaterát ne mondjátok, ott sincs!
Semmi gáz, tegyél egy pár kört a mocival aztán egy jó kocsma és egy rövid éjszaka egy bögyös döggel, az pár napra feltölt.
Igazán örülök hogy te ilyen okos vagy , de mobilon neteztem és azon sajnos nem látszik a dátum. Hónapok óta nézem a gépeket és ezt csak most dobta ki a google, ezért hittem azt hogy friss. Remélem nem zavartam meg Ő felsége nyugalmát.
Elnézést a goromba megnyílvànulásomért. A motor nem képezi már évek óta a tulajdonom. Nem mentség a vehemenciámra, de a mai nap kicsit kezd sok lenni.
Vicces vagy! Örülök, hogy tudod használni a böngésződet, de a dátum a jobb felső sarokban azt jelenti, hogy akkor volt aktuális a hírdetés, ami lassan 3 éve volt.
Érdekelne a gép irhatnál pár sort róla
Nagyon dög, hol nézhetem meg?
Szevasz! Tegnap sajnos nem voltam motorozni.
Bocsi, hogy témán kívül írok, de nem te jöttél velünk szembe tegnap délután 6 körül Alsónémedin? :D
Sziasztok!
van pár fölös mito cuccom, amitől szeretnék megválni.
- 1 pár légbeömlőrács oldalidomra
- 3db mito 125 henger (hónolós téma)
- 1db powermotor (MŰKÖDŐ)
Ajánlatokat várom készséggel
Hello! cagiva wmx gyújtásra lenne szükségem! valahogy tudnánk valamit okozni ez ügy érdekébe? :D
sziasztok,
nemrég vettem egy freccia anniversary-t és pár napra rá szétszedtem h megnézzem mi van az idomok alatt, akkor vettem észre h az elektronika kicsit barmolva van . a visszajelzőkből csak 2 működik..
tudna valaki segíteni nekem h meik visszajelzőt hova kell dugni vagy kötni? akár képekkel akárhogy ha vki tud segíteni legyenszives írjon
köszönöm előre is
üdv
Freccia c12r ez lemaradt
Üdv, szerintetek a 130as helyett 150es hátsó befér? 160 as szerintem beleérne a láncba. Szerintetek?
Nem érdekel a fesszab?
Szia! Sokszor le lett már írva itt is, máshol is. A levegőcsavart betekerttől nyisd másfelet, majd innen kezd keresni a legjobbat. Az alapjáratállítót nem kell tökig betekerttől nyitni, annyira tekerd be, hogy 1500 körül ketyegjen. Keresgélj itt, találsz még részletesebb leírást is.
Sziasztok freeciával kapcsolatos info kéne a kalbulátoron van két csavar egyig a levegö másik az a subert álicsa ha betekerem kopra mejket menyire álicsam visza mert nincs alapjaratom csak szivatoval de azal is hol van hol nincs köszi
Halásztelek , 8 ért oda adaom
Norbert mennyiért adod a fesszabit,? és hol vagy helyileg?
Frecciából van egy nekem pest megyében, szerintem jó a tiedhez