Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hehe kicsi a net!
Üdv ata!
Oh Tom! és még én akartam gurulni vasárnap...hát akkor csinálgasd aztán jelezz és hajrá!a doky féle túrákról is majd beszélünk. áprilisban lesz valami összeröffenés még nincs pontos adat róla.
csak ügyesen!
Én még csak most álltam neki a szezonra való felkészülésnek... Ma hengereltettem ki az első felnit... és ha már szét volt borítva, akkor cseréltettem a kerékagy csapágyakat is elől hátú. A hátsó kerék porvédő szimeringjét sajnos rendelnem kellett a Suzinál, így az összerakás még várat magára. Azért érdemes az ilyeneket inkább szakboltban megvenni, mert az első kerék porvédője a csapágyboltban ~500Ft, ugyan ez a Suzukinál 2000Ft felett van...!
Már nagyon várom, hogy össze álljon a vas és jöjjön a +20 fok, mert ki kell engedni ezt a sok felgyülemlett téli feszültséget !
Hali!
Hétvégén felnézünk citadellára?
Aloha! Biztos fogyózni akartok ,mert a fatálas majd kb. félnapos késéssel fog megint megérkezni( ha megérkezik...)amúgy a csomag egyben van és állatúl ( ilyen szó nincs is) néz ki. négy lába van stb... vasárnap lehet hogy lesz valami happening még dolgozom rajta. mondjuk délelőtt valamerre az sem lehetetlen hogy csesznek felé kéne kanyarodni,majd még kitalálom.addig is boldog nőnapot!
Beszéltem velük és meg is rendeltem,ha megyek érte megkérdezem otthoni körülmények között meg tudom magam is csinálni rendesen akkor nekiállok,ha pedig nem vagyok biztos a dolgomban akkor felkereslek itt és írok.Ez a moci amióta nálam van még szerelőt nem látott,ha egy mód van rá mindenből a legjobbat kapja és saját kezüleg
majd frissítem csak kicsit besokalltam
Felhízlaltam az lc4est lc8asra.. most már aztán durr bele
Mi ez a nagy pangás az adatlapodon?!
Persze, biztos revansot akarsz venni rajtam a Mátrában, most már a nagy vassal a múltkori "alázásért"?!
erre is gyere majd azért valamikor!
Ok.
Pont ma beszéltük az Imrével, hogy ha így javul az időjárás, akkor hamarosan ki kéne csomagolni a ponyva alól a lovakat!
Már nagyon sokat emlegetjük az Alsópetényi fatálast, hogy ott kéne kezdeni a szezont, ráadásul március 5-6 Torkos csütörtök lesz 50% kedvezménnyel!
Hogy áll a lovad, kész vagy már a "pimpeléssel"?
Hi Tom! Ugyse találnád ki soha.... a másik Tommal és Parassaát derítettük fel útminőségileg. Minden rendben ha íven maradsz. Ha legközelebb gurulunk hívlak
15 óra magasságába mi kint leszünk
Én a Denso-ban tologattam a gépeket!
Merre és kivel voltál?
lehet kinézek kocsival reggel végzek hánykor lesz?
Szombaton Citadella
Én is, csak 13 órakor indultam
Ok, persze, csak le írom kb mi ez: Egy képbe be rakja és a belsejét teljesen kimaratja le pucolja valami folyadékkal(a gép forgatja sokáig hogy mindenhol le jöjjön a cucc) És utána önt bele műgyantát, vagy valamit ami védő réteget képez a tankban.Ezt is a gép forgatja , tehát mindenhol fasza egyenletes lesz.
Sziasztok!

Bár lehet rossz helyre írom ezért bocs előre is.
Öcsémnek van egy 1992 honda shadow vt600c motorja és a hátsó kerekét kellene küllőzni. (néhány darab kihullott.)
Ebben kérem segítségeteket hol lehet hozzá küllőt kapni ki csinálná meg a kerekét és persze egy körülbelüli árfekvés sem ártana. Nagyon szereti a motorját szeretném meglepni jó hírekkel.
Szentendreiek vagyunk jó lenne Bp vagy a környéke ...

Előre is köszi hogy foglalkoztok a problémánkkal.
Széles Utat!
Hé Srácok ti hol voltatok,mert én motoroztam egy nagyon kellemeset?
megvárom mit mondanak az OP-nél,aztán ha nem jutok előrébb megkereslek
Minimális felületi rozsda is van belül de nem okozott dugulást eddig,hamár a szivárgással foglalkozom rendbeszedem a belsejét
Írtam nekik,ebay kontaktom nincs se paypal így rájuk bízom,köszi a linket