Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bevágott elé jobbról egy sávon belül és szinte áttolta a szembe sávba.
mivan? elütötte, vagy csak elment mellette, vagymifasz?
Tegnap volt egy negatív élményem Érden. Volt elöttem egy 125 kis sportgépen egy srác elötte meg egy tahó kopasz bravóban. Szegény kiscsávót úgy odakente mint a lekvárt, ráadásul még egy akkora fekete felhő lett utána, hogy kishíján leesetem a motorról fuldoklás közben :) Jah és az egész úgy jött hogy a csávókám előre ment a pirosnál a kocsisor elé.Tehát a motorosnak lett volna szerintem elsőbbsége. De ez van no comment. Vigyázzatok nem mindenki tartja be:)
tanga kiteregetve, sajtos fasirt megéve
Éneléggyakran nyugatizom.
na az már haladás szezonkezdő topiktalálkozó érdekel valakit ? bár a multkori óta csökkent üzemmódban van a BM .
ja, elég jól vagyok. lassan elkezdek kocogni
semmi extra tesó veszek hamarosan egy robeszt én is,és mehetünk gurulni ,felépültél már teljesen?
mizu?
ha a 17. kerület felé tud valaki pitbike pályát vagy csak errefelé lakik akkor szóljon mert sokat unatkozom! :D
Csá arcok
kiadó garázst keresek(áram legyen benne ) valami biztonságos helyen .és azé nem az expressbe keresem,mert hátha van olyan amit ismerős ajánl . ha netán ellopják a motorom akkor ne egy idegen járjon jól vele
felvetelek msnen ;) ha van kedved es idöd gurulhatunk ;) ma moci kiälitäson leszek 2 ora körül odagurulok, es holnap teszek egy karikät a värosba esetleg szentendrere ugrom egy fagyiert ;) 203168228
lenn hááááá
Sziasztok!

A hétvégén állitolag elég jo ido lesz. Lenne kedve valakinek egy turához, Visegrád, vagy Börzsöny irányába?
holnap 11kor végzek az egyetemen, az alkotáson, utána gurulgatni akaork, a végén esetleg citadella. Hm?
holnap ráérsz
jo lenne felvenni egymást privibe is
ha megkaptad jelentkezz,katona_boti@hotmail.com
üdv.
tenyleg, egy tali valamikor ? csak teszünk egy tisztelet kör es eszünk egy fagyi a oktogon MC-be
hät en csatlakozom ;) mikor es hova megyünk ?
jah :) tud valaki mi is lesz ebbe az evben a Motorkiällitäson ? mert tavaly elege pangäs volt a szitu :(
mikor lesztek kint? hät ha eppen arra järok ;)
http://www.facebook.com/event....

A nyugatinál kint leszünk páran, ha kedvetek van, gyertek Ti is ki!
csá nyomik! vidóimnál láthatjátok, hogy hasít a kis robesz szerdán, már tényleg mgelesz a rendszám, és goooo hétvégén
Üdv . .