Tegnap volt egy negatív élményem Érden. Volt elöttem egy 125 kis sportgépen egy srác elötte meg egy tahó kopasz bravóban. Szegény kiscsávót úgy odakente mint a lekvárt, ráadásul még egy akkora fekete felhő lett utána, hogy kishíján leesetem a motorról fuldoklás közben :) Jah és az egész úgy jött hogy a csávókám előre ment a pirosnál a kocsisor elé.Tehát a motorosnak lett volna szerintem elsőbbsége. De ez van no comment. Vigyázzatok nem mindenki tartja be:)
Csá arcok
kiadó garázst keresek(áram legyen benne ) valami biztonságos helyen .és azé nem az expressbe keresem,mert hátha van olyan amit ismerős ajánl . ha netán ellopják a motorom akkor ne egy idegen járjon jól vele
felvetelek msnen ;) ha van kedved es idöd gurulhatunk ;) ma moci kiälitäson leszek 2 ora körül odagurulok, es holnap teszek egy karikät a värosba esetleg szentendrere ugrom egy fagyiert ;) 203168228
kiadó garázst keresek(áram legyen benne ) valami biztonságos helyen .és azé nem az expressbe keresem,mert hátha van olyan amit ismerős ajánl . ha netán ellopják a motorom akkor ne egy idegen járjon jól vele
A hétvégén állitolag elég jo ido lesz. Lenne kedve valakinek egy turához, Visegrád, vagy Börzsöny irányába?
jo lenne felvenni egymást privibe is
ha megkaptad jelentkezz,katona_boti@hotmail.com
üdv.
A nyugatinál kint leszünk páran, ha kedvetek van, gyertek Ti is ki!