Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi buz? te buz
buz
motrot!
mi ez az önérzetes felvidéki kihaénnem morálkultur bizonyítgatás itt? befejzetetétek nem? de! naúgyvan
hát megnyugtatlak: NEM VAGY
nekem mindegy, csak ne drogozzanak a gyerekek
Hagyjuk. Érezd jól magad a tudattal, hogy mindenki olyannak lát téged, amilyennek akarod, hogy lássanak. Kivéve persze, aki nem. De ebbe se menjünk bele.
Ez nem pont így van.Én nem játszom magam,alapból vagyok bunkó,sőt még büszke is vagyok rá ,h nem lettem egy okoskodó eminens gyökér na jóccaka....
Lehet, bár tényleg nem gondolom.
Ez rád is vonatkozik, hogy ne játszd az eszed, mer pont azt kaptad vissza is. Persze mástól már nem tetszik. Dehát azt mondják, azt toleráljuk legkevésbé a másikban, ami a mi rossz tulajdonságunk is.
na ne beszélj már ...... többet ismerek mint gondolnád,de ne menjünk bele. okoskodjál máshol ne itt játszd az eszed
Akkor ezt megúsztam. Mégiscsak igaza volt Dubnak. Volt mitől félnem.
A béna "kihallgatottelőbbundergroundzenét" játékodba fölösleges belemenni, mert neked az underground 3 magyar hiphop bandából áll, de ki kell ábrándítsalak, az underground alatt nemcsak a rapet, hanem sok más stílust is értünk, amikről neked halvány fogalmad sincs, arról se tudsz, hogy léteznek.
Szóval továbbra is feküdj inkább le aludni szép csendben.
én amivel mentem k4 ezee azt könnyebb volt vezetni az enyémhez képest mint egy biciklit,és nagyon megy az tuti nem lesz vele gondod csak kell rá egy komoly kormánystabi,mert a gyári az csak dísz.de széles kormánnyal jó a gyári is.
Ahoj poplacsek!

Látod látod, jó volt neked a néccázasis .

Különben is milyen emberrű beszész, te szŐrny?
sziasztokk .
értem én aztat meg tudom is mit mondtál bró ellenben k5 nem lesz, hanem hopping mentes k3/k4. ezért kérdeztem, mennyire emberpróbáló a literes. ja és fogytam 3 kilót
én is az ezresre próbáltam rávezetni, 600 semmiképp.
jaj bátya már elmondtam 9x,h szerintem az ezres lenne a legjobb választás de csak k5től... mert antihopping . nem a motorfékkel van a baj,csak ha rosszul kezeled. az enyém nyomatékosabb mint bármelyik ezres,és még sincs gond a motorfékkel
pedig 135 Nm .bár egy antihoppás kuplung majd kerül bele ha lesz rá 2 kilóm .széles kormánnyal nagyon bitang de kezes lenne az ezredes ,meg amúgy is egy nagy darab buzi vagy vegyé nagy motrot .
maradjál már putána még a dj bobóra ráztad a picsád amikor én már magyar underground rappet hallgattam
te nősténymajom
ja, csak ruhában nem derül ki
most vót
se magamban, se másban
idom le, bukócső? nem bízol magadba mi?
az ott már szinte mindegy. a K5-től volt az integrált hátsó index, ha jól tudom. na az nagyon bejött.
K3-K4 + egy kis konszolidált átalakítás (túrakormány, idom fele le, bukócső)