Hagyjuk. Érezd jól magad a tudattal, hogy mindenki olyannak lát téged, amilyennek akarod, hogy lássanak. Kivéve persze, aki nem. De ebbe se menjünk bele.
Lehet, bár tényleg nem gondolom.
Ez rád is vonatkozik, hogy ne játszd az eszed, mer pont azt kaptad vissza is. Persze mástól már nem tetszik. Dehát azt mondják, azt toleráljuk legkevésbé a másikban, ami a mi rossz tulajdonságunk is.
A béna "kihallgatottelőbbundergroundzenét" játékodba fölösleges belemenni, mert neked az underground 3 magyar hiphop bandából áll, de ki kell ábrándítsalak, az underground alatt nemcsak a rapet, hanem sok más stílust is értünk, amikről neked halvány fogalmad sincs, arról se tudsz, hogy léteznek.
Szóval továbbra is feküdj inkább le aludni szép csendben.
én amivel mentem k4 ezee azt könnyebb volt vezetni az enyémhez képest mint egy biciklit,és nagyon megy az tuti nem lesz vele gondod csak kell rá egy komoly kormánystabi,mert a gyári az csak dísz.de széles kormánnyal jó a gyári is.
értem én aztat meg tudom is mit mondtál bró ellenben k5 nem lesz, hanem hopping mentes k3/k4. ezért kérdeztem, mennyire emberpróbáló a literes. ja és fogytam 3 kilót
jaj bátya már elmondtam 9x,h szerintem az ezres lenne a legjobb választás de csak k5től... mert antihopping . nem a motorfékkel van a baj,csak ha rosszul kezeled. az enyém nyomatékosabb mint bármelyik ezres,és még sincs gond a motorfékkel
pedig 135 Nm .bár egy antihoppás kuplung majd kerül bele ha lesz rá 2 kilóm .széles kormánnyal nagyon bitang de kezes lenne az ezredes ,meg amúgy is egy nagy darab buzi vagy vegyé nagy motrot .
Ez rád is vonatkozik, hogy ne játszd az eszed, mer pont azt kaptad vissza is. Persze mástól már nem tetszik. Dehát azt mondják, azt toleráljuk legkevésbé a másikban, ami a mi rossz tulajdonságunk is.
Szóval továbbra is feküdj inkább le aludni szép csendben.
Látod látod, jó volt neked a néccázasis .
Különben is milyen emberrű beszész, te szŐrny?
pedig 135 Nm .bár egy antihoppás kuplung majd kerül bele ha lesz rá 2 kilóm .széles kormánnyal nagyon bitang de kezes lenne az ezredes ,meg amúgy is egy nagy darab buzi vagy vegyé nagy motrot .
te nősténymajom