Sziasztok tuaregesek!
Ha esetleg valakit érdekel szívócsonk phbr34es karbihoz akkor a malossinál található hozzá ,igaz nem görbített, meg kicsit rövidebb (ez viszont jobb is a teljesítményre nézve + szerintem a fogyasztásra is) Én most rendeltem ,kb 2 hét múlva tudom megmondani ,hogy passzol e rá pont , de mérések alapján jónak tűnik !Link :
Sziasztok. Aprilia Tuareg 350-ről komplett fejidom konzollal,első lámpa, gyári indexek, km óra, hátsó lábtartó, első sárvédő eladó. Hibátlan állapotban átalakítás miatt. 17 colos hátsó cross gumit beszámítok. Érdeklődni itt lehet :szoki8@citromail.hu
ja és a cuccot Czeglédi Zsolt nevű paraszttól vettem, itt zsolt0430 néven fut. Nem ajánlom senkinek, a vele való üzletet. Direkt még képet is küldtem a motorról hogy rávaló-e ő váltig állította, viszont furcsa módon ő nem tudott képet küldeni a portékáról. Természetesen az eset után nem reagált e-mailre..
Sziasztok,
van egy km csigám, nem tudom mihez jó, az biztos, hogy 125 Tuareg Windhez nem. Engem átvágtak vele, hátha valaki ráismer.
ha valakit érdekel: kortvelyimi@gmail.com
trupo125 Csütörtök van és nem hozta a postás amit igértél. Holnap is várom nagy szeretettel , de ha nem érkezik meg nem fogom a 35000 minuszt benyelni .
http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Aprilia_Af1_Minarelli_RV4_blokk_alkatreszek_70es_hengerszett_simsonra_35603400.htm
Hali találtam egyet próbálj rá ha gondolod
Sziasztok! Ismét szeretném a segítségeteket kérni. Tuareg Rv4 blokkhoz alkatrészre lenne szükségem( a főtengely utáni tengely, amin a kuplungtárcsa van.). Ha van valakinek, kérem csörgessen meg (30/3083085) visszahívom.
Már csak ez az alkatrész hiányzik hogy összerakjuk a mocit!
Sajnos a motor előző tulaja szétgányolta a tengelyt. Ráheggesztették a kuplungtárcsát és a görgők helyére egy perselyt raktak, így szétkopott.
Előre is köszönöm ha tud valaki segíteni!
Széles utat!
Kicsit elnéztem